Conectare
Asigura-te ca transferul tau de la aeroport va fi fara probleme!
Misiunea noastra este sa va oferim transferuri sigure si accesibile de la si spre orice adresa, de la aeroport la destinatia dumneavoatra sau de la hotel, resedinta, birou sau orice alta locatie catre aeroport. Va oferim un sistem convenabil si sigur de rezervari online pentru transferul dumneavoastra, lasandu-va sa va concentrati intreaga atentie pe afacerea sau vacanta dumneavoastra, fara sa va faceti griji in privinta transferului si evitand cozile lungi pentru taxi. Asadar, economisiti timp, evitati stresul si surprizele neplacute. Rezervati-va transferul acum cu noi: este usor, rapid si ieftin!


Preturi fixe fara riscuri

Pretul este stabilit in timpul procesului de rezervare si garantat, indiferent de timpul necesar pentru a ajunge la destinatie. Nu ve-ti fi nevoit sa platiti mai mult in caz ca timpul de efectuare a transferului va fi mai mare din cauza traficului, al drumurilor inchise, vreme sau alte evenimente neprevazute.


Evitati cozile si stresul, economisind timp

Gasirea unui taxi odata ce ati parasit aeroportul, statia de tren sau portul, poate fi dificila si ar putea necesita foarte mult timp, mai ales in timpul orelor de varf. Profitati la maxim de "timpul la dispozitie" in calatoriile de afaceri sau vacanta, facandu-va transferurile rapid, usor si fara probleme.


Monitorizarea zborurilor cu intarziere

Verificam daca totul este in regula cu zborul dumneavoastra si in caz de intarzieri, va vom astepta. In timpul procesului de rezervare veti introduce detaliile zborului dumneavoastra, astfel incat noi vom putea folosi aceste date ca sa asiguram prezenta unui sofer care sa va astepte.

 


Servicii personalizate si flexibile

Puteti rezerva un transfer doar pentru dumneavoastra, sau il puteti imparti cu persoanele alaturi de care calatoriti, pretul fiind impartit intre toti pasagerii. Daca rezervati un transfer cu noi, va vom astepta in holul de la sosiri avand o pancarta cu numele dumneavoastra.

 


Transferuri de la aeroport ieftine – impartiti masina

Veti fi placut surprins sa descoperiti cat de accesibile sunt serviciile noastre, punand pret pe banii dumneavoastra. Incercati acum completand un formular de rezervare (fara a fi obligat sa achizitionati). Impartiti masina cu pasagerii alaturi de care calatoriti pentru un pret mai mic pe persoana: poate fi mai ieftin decat folosirea transportului public!

Plata in avans nu este necesara

Puteti plati suma stabilita in numerar direct la sofer sau cu cardul, sau puteti plati online, in avans, folosind cardul de credit printr-un portal securizat sau direct din contul dumneavoastra de PayPal.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2024 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)