Conectare
Intrebari Frecvente - va rugam sa ne contactati daca intrebarea dumneavoastra nu apare mai jos
Intrebari frecvente privind rezervarea

Cum fac o rezervare?
Va sugeram sa folositi formularul de rezervare de pe pagina acasa sau sa cautati printre orasele disponibile de pe pagina acasa.

Trebuie sa modific ora de intalnire, sa adaug sau sa elimin un pasager sau un bagaj de pe rezervare, ce trebuie sa fac?
Pentru a va asigura un serviciu de calitate, va recomandam sa ne comunicati orice schimbare privind programul, numarul de pasageri sau cantitatea de bagaje deoarece e posibil sa aveti nevoie de o masina diferita. Va rugam sa consultati urmatoarea intrebare pentru a afla cum se modifica o rezervare.

Pot sa anulez sau sa imi modific rezervarea?
Rezervarea poate fi anulata sau modificata pana in momentul in care soferul porneste catre locul de intalnire stabilit. Pentru anulari sau modificari cu 48 de ore inainte de ora de inatlnire stabilita, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon. Pentru schimbari sau asistenta in intervalul de 48 de ore dinaintea orei de intalnire stabilite, va rugam sa ne contactati doar la numarul de telefon furnizat prin e-mail cu cateva zile inaintea sosirii.

Intrebari frecvente privind preturile

Pretul este pe masina sau pe persoana?
Preturile sunt tot timpul pe masina, nu pe persoana.

Pretul are totul inclus? Se percep costuri extra?
Politica noastra este sa oferim doar preturi fixe, fara costuri ascunse, asadar veti plati doar pretul aratat. Nu sunt costuri suplimentare pentru ambuteiaje sau abateri de la traseu.

Va trebui sa dau bacsis soferului?
Bacsisul nu este obligatoriu iar pretul dumneavoastra include totul. Totusi, daca sunteti multumit de serviciul primit si doriti sa dati bacsis soferului, acesta va fi bine primit.

Intrebari frecvente privind modalitatea de plata

Am introdus datele unui card de credit in formularul de rezervare, dar dupa transfer soferul mi-a cerut sa platesc, de ce?
Cardul de credit introdus in formularul de rezervare este folosit doar pentru a securiza rezervarea, nu pentru plata acesteia, doar daca dumneavoastra solicitati sa platiti in avans (in aceasta situatie va rugam sa mentionati acest lucru in rubrica "Comentarii si instructiuni" al formularului de rezervare)

Cand platesc pentru rezervare?
Veti putea plati pe loc odata ce ati intalnit soferul, exceptand atunci cand s-a solicitat plata in avans. Cardurile de credit introduse in fomularul de rezervare sunt folosite doar pentru a securiza rezervarea, nu pentru plata serviciilor.

Pot sa platesc in avans pentru serviciul rezervat?
Da. Daca doriti sa platiti in avans va rugam sa mentionati acest lucru in rubrica "Comentarii si instructiuni" din formularul de rezervare si plata va fi facuta folosind cardul dumneavoastra de credit.

Pot plati prin PayPal?
Da, pentru majoritate regiunilor. Va rugam sa mentionati aceasta preferinta in rubrica "Comentarii si instructiuni" din formularul de rezervare si va vom trimite o cerere de plata PayPal la adresa de e-mail specificata in formularul de rezervare.

Intrebari frecvente privind bagajul

Ce se intampla in situatia in care ajung cu mai multe bagaje decat am specificat in formularul de rezervare?
In caz ca se schimba cantitatea de bagaje cu care veti calatori va recomandam sa modificati acest lucru si pe rezervarea dumneavoastra, deoarece e posibil sa aveti nevoie de o masina mai mare. Ca sa va modificati rezervarea va rugam apasati aici. Pretul se poate modifica in functie de cantitatea de bagaj, astfel incat totalul va fi ajustat in functie de bagaj si de vehiculul necesar.

Pot transporta obiecte mari, cum ar fi scaun cu rotile, bicicleta sau echipament de scufundari?
Va rugam sa mentionati acest lucru in formularul de rezervare deoarece e posibil sa aveti nevoie de o masina mai mare pentru a transporta toate obiectele. Acest lucru va asigura ca soferul nostru va va prelua cu masina corespunzatoare.

Intrebari frecvente privind punctul de intalnire

Unde ma va astepta soferul?
In mod normal soferul asteapta in holul de la sosiri chiar inainte de iesirea din aeroport tinand o pancarta cu numele specificat pe rezervare. Detalii exacte in legatura cu punctul de intalnire vor fi furnizate prin e-mail cu cateva zile inainte de sosire.

Ce trebuie sa fac daca zborul meu are intarziere sau este anulat?
Va rugam sa nu va faceti griji in legatura cu asta, managerul local monitorizeaza zborurile in mod constant si, in caz de intarzieri sau anulari, va vom reprograma rezervarea, pentru siguranta ca unul dintre soferii nostri va va intampina.

Ce se intampla daca nu pot sa gasesc soferul?
Sunati la numarul de telefon specificat in e-mailul de confirmare primit cu cateva zile inainte de sosirea dumneavoastra, activ 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, si noi va vom ajuta.

Cat timp ma va astepta soferul pentru a indeplini formalitatile din vama?
Soferul va astepta timp de maximum 1 ora dupa ce aeronava a aterizat, apoi va va suna pe numarul de telefon furnizat in fomularul de rezervare. In caz ca soferul nu va reusi sa vorbeasca cu dumneavoastra, va parasi locul de intalnire. In caz ca veti fi retinut in vama sau la colectarea bagajelor mai mult decat in mod normal, ori aveti de completat un formular pentru bagaje pierdute, va rugam sa sunati la numarul de telefon de urgenta primit prim e-mail cu cateva zile inaintea sosirii, ca noi sa putem instiinta soferul sa va astepte.

Intrebari frecvente privind serviciile oferite

Voi imparti masina cu persoane necunoscute?
Transferurile noastre sunt intotdeauna private, nu organizam curse comune. Nu veti imparti masina cu nici o alta persoana inafara de persoanele cu care calatoriti si care sunt specificate pe rezervare.

Furnizati scaune pentru copii?
Da, acestea sunt disponibile in mod gratuit in majoritatea locatiilor. Pe formularul de rezervare, va rugam specificati varsta copilului, astfel incat sa putem furniza scaunul adecvat.


Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2023 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)