Conectare
Transferuri disponibile Cagliari
Cagliari transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Cagliari aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Cagliari, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Cagliari. Noi operam taxiul privat in Cagliari folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Cagliari aeroport la Cagliari hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 23 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Cagliari
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Cagliari. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Cagliari SAU Cagliari Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Cagliari,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Cagliari, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Cagliari si Cagliari, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Cagliari, dumneavoastra doar cereti informatii


Cagliari detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Cagliari aeroport sau pentru orice alt transfer in Cagliari include:
  • Transferuri private de la Cagliari spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Cagliari, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Cagliari folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Cagliari
  • Locul de intalnire in Cagliari: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Cagliari la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Cagliari dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Cagliari aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

cagliari informatii
Cagliari este localizat in sudul insulei Sardinia si este poarta de acces catre unele din cele mai spectaculoase locuri din bazinul Mediteranei.

Cagliari are o istorie destul de interesanta, zona fiind locuita din timpuri foarte stravechi, marturie stand multitudinea de situri arheologice cum ar fi Necropolis din Tuvixeddu, ce dateaza din perioada Feniciana in jur de 500 i.H.. Situri arheologice mai recente includ amfitetrul roman, foarte bine conservat, construit prin sculptarea unui singur bloc enorm de calcar, cat si un apeduct antic impreuna cu un sistem de rezervoare de apa (care sunt destul de importante, avand in vedere ca ploua destul de rar in aceasta zona si nu trece nici un rau important prin apropierea orasului). Partea veche a orasului, numita "Castello", care inseamna "castel" in italiana, este construita pe o colina, oferind o priveliste spectaculoasa a golfului, de-a lungul caruia este amplasat orasul modern. De interes sunt si zidurile orasului, datand din secolul al 13-lea si catedrala, ce a fost restaurata in timpul secolului trecut si are o fatada foarte asemanatoare cu cea a catedralei din Pisa. Alte monumente ce merita a fi vizitate includ Basilica San Saturnino, Biserica Chiesa della Purissima (ce dateaza din seculul al 16-lea), Sanctuarul Doamnei de Bonaria si multe altele, fara sa mai mentionam si numeroasele muzee.

Dar minunile pe care acest colt al Sardiniei le are de oferit, nu sunt limitate doar la monumentele din oras, in jurul orasului gasindu-se un numar de parcuri naturale, insumand zone protejate, atat marine cat si montane, deosebite prin peisajul unic, fauna, geologie si istorie. Cagliari este intr-adevar un excelent punct de plecare pentru tururi in Sardinia, oferind acces facil atat la plaje cat si la parcurile marine localizate in partile nordice al insulei.

Noi, www.aeroportorastransfer.com va putem oferi transferuri personalizate de la Aeroportul Cagliari catre centrul orasului Cagliari, portul Cagliari, sau catre orice alta adresa unde aveti nevoie, incluzand si statiunile ce pot fi gasite de-a lungul tarmului. Transferul va fi organizat doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu persoanele alaturi de care calatoriti, asigurandu-va ca vacanta sau calatoria pentru afaceri in Sardinia va decurge perfect, fara a pierde timp cu aranjarea transferurilor la fata locului. Daca destinatia dumneavoastra nu apare pe pagina web www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contactati pentru a va asista cu un pret si cu orice alta informatie.

Transportul public in Cagliari este asigurat de o retea de autobuze si tramvaie. Legaturile cu celelalte orase din Sardinia sunt facute de catre trenuri, care circula cu viteze destul de mici si au un program limitat. Catre Italia continentala poate fi luat feribotul, principalele destinatii fiind Civitavecchia (Roma), Livorno, Napoli si alte cateva orase. Cursele cu feribotul catre Cagliari sunt suplimentate in timpul verii, la care se adauga si destinatii internationale prin Marea Mediteraneana.

Aeroportul Cagliari (Aeroportul Cagliari Elmas / LIEE / CAG) este localizat la aproximativ 12 km de orasul Cagliari si durata transferurilor este de aproximativ 15 – 20 minute. Oferim transferuri de la / catre aeroport catre / de oriunde aveti nevoie, cu servicii de taxi private ce pot fi rezervate in avans si platite in numerar la sofer in ziua transferului.


Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2023 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)