Conectare
Transferuri disponibile Catania
Catania transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Catania aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Catania, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Catania. Noi operam taxiul privat in Catania folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Catania aeroport la Catania hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 30 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Catania
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Catania. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Catania SAU Catania CTA Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Catania,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Catania, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Catania si Catania, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Catania, dumneavoastra doar cereti informatii


Catania detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Catania aeroport sau pentru orice alt transfer in Catania include:
  • Transferuri private de la Catania spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Catania, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Catania folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Catania
  • Locul de intalnire in Catania: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Catania la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Catania dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Catania aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

catania informatii
Catania este situata pe insula Sicilei la sud de vulcanul Etna, pe malul Marii Mediteraniene. Cu o excelenta bucatarie si multe alte atractii, va intampina Catania, o baza de pornire pentru tururi in Sicilia.

Puteti sa incepeti turul in Catania de la Piata Duomo unde, pe partea dreapta veti gasi amplasata frumoasa Catedrala Sfanta Agata ( Catedrala Cataniei). Aceasta a fost construita initial intre anii 1078-1093, dar de-a lungul timpului a trebuit sa fie reconstruita datorita distructiei suferite in urma cutremurelor declansate de eruptiile violente ale vulcanului Etna. Fatada externa a fost proiectata intr-un stil baroc de Gian Battista Vaccarini, un arhitect italian, dupa un cutremur in 1693; Interiorul prezinta un naos si doua culoare ce conduc catre un altar. Sfantul Francis din Assisi este o alta biserica interesanta ce are in componenta sa un amfiteatru greco-roman, datand din secolul al II-lea. Nenumarate astfel de biserici pot fi gasite in Catania. Fontana dell'Elefante este principalul simbol al Cataniei, construita in timpul reconstructiei orasului dupa cutremurul din 1693 si este facuta la baza din pietre vulcanice din lava solidificata a Etnei. Catania este de asemeni cunoscuta in Italia si in lume datorita compozitorului Vincenzo Bellini nascut aici. O piata, un museu si cladirea operei i-au fost dedicate. In afara artei si a culturii, Catania este bine cunoscuta si pentru bucataria sa aparte, putand oferi gustari unice in Italia, ca “Pasta alla Norma” facuta cu un fel de paste mici, sos de rosii, vinite si "ricotta" sarata.

Dupa Catania puteti gasi cateva locuri unice in Italia pentru istoria si asezarea lor. Etna, unul din cei mai activi vulcani, este asezat la cativa kilometri in nord; Cararile dezvaluie dramele din spatele ramasitelor eruptiiilor antice si cu putin noroc este uneori posibil sa fie observate curgerile de lava proaspete. Pentru turistii aflati intr-o buna forma fizica o calatorie grea inspre varful Etnei, la aproximativ 3200 metri desupra nivelului marii, poate oferi ca recompensa o priveliste impresionanta asupra Siciliei, dezvaluind un peisaj scos parca din "Infernul lui Dante" asupra craterelor vulcanice. Mai la sud si in est se afla Ragusa, Siracusa si Agrigento, orase ce adapostesc ruinele perioadelor antice greci si romane, meritand vizitate in timpul sederii in Sicilia. La nord putem intalni portul Messina si portul Milazzo de unde poate fi luat feribotul catre Italia centrala si catre spectaculoasele Insule Aeolian (Volcano, Lipari, Salina, Stromboli, Panarea, etc..,).Gasiti mai jos distanta si timpul de parcurgere al distantei catre principalele locuri de la aeroportul Catania:

Vulcanul Etna (inceputul traseelor) 40 kilometri (40 minute)
Ragusa 110 kilometri (120 minute)
Siracusa 70 kilometri (90 minute)
Agrigento 160 kilometri (180 minute)
Portul Messina(feribot catre Italia) 110 kilometri (90 minute)
Portul Milazzo(feribot catre insulele Aeolian) 150 kilometri (120 minute)

Oferim transport privat in functie de cerintele dumneavoastra, catre toate destinatiile, pentru dumeavostra si grupul dumneavoastra. Daca nu reusiti sa regasiti destinatia dumneavoastra in lista nostra de pe www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contacti pentru a ne cere preturi sau detalii.

Aeroportul Catania este situat la 8 kilometri de centrul orasului, iar durata transferului este de aproximativ 20 de minute. Acest aeroport leaga Catania, de cele mai importante orase din Italia, Europa de Nord si Africa de Nord. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Catania va rugam vizitati site-ul oficial aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2023 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)