Taxi de la Albiez Montrond la Basel Aeroport (BSL)
Conectare
Pret transfer de la Albiez Montrond la Basel Aeroport (BSL)
PLECARE:
Albiez Montrond

DESTINATIA:
Basel Aeroport (BSL)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Albiez Montrond la Basel Aeroport (BSL). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Basel Aeroport (BSL), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Albiez Montrond si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Albiez Montrond in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Sedan946 Euros1876 Euros
4 - 5Minivan1031 Euros2046 Euros
6 - 7Minibus1106 Euros2196 Euros
8Minibus1148 Euros2280 Euros
9 - 10Bus1375 Euros2734 Euros
11 - 12Bus1432 Euros2848 Euros
13Bus1460 Euros2904 Euros
14Bus1577 Euros3138 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 295 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Albiez Montrond la Basel Aeroport (BSL) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Albiez Montrond la Basel Aeroport (BSL) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Albiez Montrond, taxi de la Albiez Montrond, transfer de la Albiez Montrond si transferuri personalizate cu autobuze in Albiez Montrond, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Albiez Montrond sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Albiez Montrond detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Albiez Montrond aeroport sau pentru orice alt transfer in Albiez Montrond include:
  • Transferuri private de la Albiez Montrond spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Albiez Montrond, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Albiez Montrond folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Albiez Montrond si Basel Aeroport (BSL)
  • Locul de intalnire in Albiez Montrond: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Albiez Montrond la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Basel Aeroport (BSL) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Albiez Montrond aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)