Conectare
Artimino transfer lista de preturi
PLECAREA:
Artimino

schimba orasul | alte plecari de la Florenta
Va rugam sa selectati DESTINATIA:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavostra nu este listat va rugam dati clic aici pentru a va contrui propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi operam transferuri private de la Artimino la Florenta hoteluri, adrese generice si orice alt oras apropiat Florenta. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji rezervat in Florenta de la Artimino: veti fi surprins sa descoperiti o mare valoare oferita banilor, in comparatie cu serviciul de taxi regulat.

Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul destinatie ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Artimino
In cazul in care orasul de destinatie nu este afisat mai sus, va puteti crea propriul transfer din Artimino de la Artimino sau din orice alta locatie. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de destinatie nu este afisat mai sus.


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Artimino SAU orice alt loc

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne in legatura cu transferurile de taxi, van, microbuz in Artimino
In cazul in care destinatia nu este listata, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Artimino, taxi de la Artimino, transfer de la Artimino si transferuri personalizate cu autobuzul in Artimino, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Artimino sau in orice alt loc pe care il doriti.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Artimino, dumneavoastra doar cereti informatii


Artimino detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Artimino aeroport sau pentru orice alt transfer in Artimino include:
  • Transferuri private de la Artimino spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Artimino, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Artimino folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Artimino
  • Locul de intalnire in Artimino: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Artimino la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Artimino dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Artimino aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Florenta informatii
Florenta este amplasata in inima regiunii Toscana si unul din cele mai interesante orase datorita artei si culturii. Florenta este de asemeni un punct de plecare exceptional pentru calatorii in natura, dar vizitatorii pot poposi si la nenumaratele podgorii si crame pentru degustari de vinuri, sau pot vizita orase atractive ca Pisa, Lucca, Siena si Carrara.

Puteti incepe turul Florentei incepand cu superba Catedrala a Florentei (Bazilica Sfintei Maria del Fiore) si al sau turn Giotto, construit din anul 1296, proiectat, sculptat si pictat de unii din cei mai importanti artisti din istoria Italiei ca Brunelleschi sau Giotto. Fatada catedralei este o piesa de arta unica, cu placi din marmura de culoare alba, verde sau roz. Galeriile Ufifizi este unul dintre cele mai importante muzee de arta din lume, continand tablouri unice , fresce si statui, opere ale unor artisti precum Giotto, Cimbaue, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raffaello, Caravaggio. Ponte Vecchio ("podul vechi") este unul din simbolurile Florentei, acesta traversand Raul Arno, cu case si magazine construite pe suprafata sa. Dar acestea sunt doar cateva din locatiile demne de vizitat in Florenta, meritand macar o vizita de cateva zile, in special pentru cei pasionati de arta.

Transportul public in Florenta este in principal asigurat de autobuze si microbuze, orasul fiind cu adevarat interconectat cu restul Italiei printr-o retea de trenuri regionale si de mare viteza, oferind curse la orice ora catre Roma, Milano, Bologna si alte orase in Toscana. Cele mai importante statii de tren in Florenta sunt Santa Maria Novella precum si cele mai mici, Campo Marte si Riffredi folosite in general pentru rute regionale.

Dar Minunile regiunii Toscana nu se rezuma insa la Florenta: Pisa cu turnul sau faimos; Lucca, cu ale sale piete si gradini mediavale; Siena, cuoscuta pentru piata centrala; Carrara pentru pesteri in formatiuni marmoase, cat si pentru vinul din regiunea rurala considerat unul din cele mai bune vinuri din Italia, si agriturismul zonei in general excelent organizat, toate aflate in vecinatatea Florentei. Bineinteles ca oferim transferuri private pentru dumneavoastra si grupul cu care calatoriti din Florenta catre toate aceste destinatii, sau oriunde aveti nevoie sa ajungeti. Daca nu gasiti o anumita locatie in lista noastra, va rugam sa ne contactati pentru a cere detalii despre pret.

Aeroportul Florenta Peretola este situat la circa 8 kilometri de centru Florentei si transferul de la Florenta Aeroport la Florenta dureaza aproximativ 20 de minute. Pentru mai multe informatii despre Florenta Aeroport, va rugam sa accesati aici.

Cei mai multi turisti din Florenta vor vrea probabil sa ajunga sau sa plece de la Aeroportul Pisa, pentru a-si prelungi sederea in Toscana si pentru a vizita Pisa. Oferim transport privat de la Pisa la Florenta si inapoi. Pentru mai multe informatii referitoare la transferul Pisa-Florenta, va rugam apasati aici. Un transfer de la Aeroportul Pisa la Florenta dureaza in general intre 60-90 de minute, avand 80 de kilometri. Noi va oferim servicii la un pret fix, prestabilit, atunci cand faceti rezervarea, asa ca nu va trebui sa platiti nimic in plus daca durata transferului este prelungita din cauza eventualelor blocaje in trafic sau devieri. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Pisa, va rugam accesati aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)