Taxi de la Bassendean la Perth Aeroport (PER)
Conectare
Pret transfer de la Bassendean la Perth Aeroport (PER)
PLECARE:
Bassendean

DESTINATIA:
Perth Aeroport (PER)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Bassendean la Perth Aeroport (PER). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Perth Aeroport (PER), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Bassendean si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Bassendean in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 4Luxury sedan122 AUD231 AUD
5 - 8Luxury van145 AUD277 AUD
9 - 122 vehicles263 AUD513 AUD
13 - 142x vehicles287 AUD560 AUD
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 20 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Bassendean la Perth Aeroport (PER) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Bassendean la Perth Aeroport (PER) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Bassendean, taxi de la Bassendean, transfer de la Bassendean si transferuri personalizate cu autobuze in Bassendean, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Bassendean sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Bassendean detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Bassendean aeroport sau pentru orice alt transfer in Bassendean include:
  • Transferuri private de la Bassendean spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Bassendean, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Bassendean folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Bassendean si Perth Aeroport (PER)
  • Locul de intalnire in Bassendean: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Bassendean la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Perth Aeroport (PER) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Bassendean aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)