Taxi de la Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY) la Milano
Conectare
Pret transfer de la Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY) la Milano
PLECARE:
Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY)

DESTINATIA:
Milano

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY) la Milano. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Milano, folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Bergamo Aeroport (milano Orio) (bgy) si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY) in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Limousine E class100 Euros196 Euros
4 - 6luxury van109 Euros214 Euros
7 - 8luxury minibus115 Euros226 Euros
9 - 14luxury bus210 Euros416 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 60 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY) la Milano ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY) la Milano sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Bergamo Aeroport (milano Orio) (bgy), taxi de la Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY), transfer de la Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY) si transferuri personalizate cu autobuze in Bergamo Aeroport (milano Orio) (bgy), va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Bergamo Aeroport (milano Orio) (bgy) sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Bergamo Aeroport (milano Orio) (bgy) detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Bergamo Aeroport (milano Orio) (bgy) aeroport sau pentru orice alt transfer in Bergamo Aeroport (milano Orio) (bgy) include:
  • Transferuri private de la Bergamo Aeroport (milano Orio) (bgy) spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Bergamo Aeroport (milano Orio) (bgy), doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY) folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY) si Milano
  • Locul de intalnire in Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY): unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Bergamo Aeroport (Milano Orio) (BGY) la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Milano dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Bergamo Aeroport (milano Orio) (bgy) aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Bergamo informatii
Bergamo este situat in inima regiunii Lombardia, in nordul Italiei, la poalele Alpilor. Bergamo este impartit in doua parti, partea de jos, ridicata pe un platou cu numeroase constructii moderne, si partea de sus, aflata pe varful unui deal , cu cladirile sale vechi, si cele mai interesante monumente. Tot aici turistii pot gasi numeroase magazine de suveniruri. Cele doua parti ale orasului sunt conectate prin strazi inguste, scari si o telecabina.

Cele mai importante monumente ce se gasesc in partea de sus a orasului, sunt Bazilica Sfintei Maria Maggiore, cladita in jurul anului 1130 d.H, cladire ce a fost modificata frecvent in secolele ce au urmat. Biserica prezinta fresce, sculpturi, precum si o fatada foarte bine conservate de-a lungul vremii. Palazzo della Ragione a fost construit in timpul secolului al XII-lea si a fost multa vreme cel mai important centru al administratiei din regiune, insa actualmente gazduieste un muzeu unde se pot admira o varietatea de tablouri Accademia Carrara . Castelul “Rocca” este o alta constructie remarcabila, inceputa in secolul al XIV-lea si terminata de catre Azzone Visconti. Pe strazile din partea veche a orasului, numeroase locatii servesc mancaruri traditionale, specifice zonei, precum si o colectie impresionanta de vinuri..

Din Bergamo puteti ajunge cu usurinta in multe alte localitati importante din nordul Italiei, precum si in diverse locatii in care puteti admira minunate peisaje ale naturii. Valea Val Brembana este localizata la doar cativa kilometri nord de Bergamo intre muntii pre-Alpi. De aici incep carari de lungimi diferite, pe parcursul carora turistii pot admira simplitatea vietii micilor comunitati montane, precum si magicile privelisti din Alpi. Lacul Iseo, aflat la 25 de kilometri est de Bergamo, reprezinta o alta atractie turistica, datorita peisajelor precum si a arhitecturii interesante ale oraselelor din regiune, in timp ce Lacul Garda, avand cunoscutul parc tematic Gardaland, este situat putin mai in est, la 90 de kilometri de Bergamo. Oferim transport privat in functie de cerintele dumneavoastra, catre toate destinatiile, pentru dumeavostra si grupul dumneavoastra. Puteti ajunge de la Bergamo cu usurinta in orase ca Brescia, Desenzano del Garda, Peschiera del Garda, Verona sau Milano. Daca nu reusiti sa regasiti destinatia dumneavoastra in lista nostra pe www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contacti pentru a ne cere preturi sau detalii.

Multi calatori aleg sa aterizeze pe aeroportul Orio Serio Bergamo, datorita faptului ca acesta este invecinat cu Milano. De asemeni aici multe agentii aeriene ofera zboruri la preturi mici. Pentru cei ce doresc sa calatoreasca catre sau dinspre Milano, Aeroportul Orio Bergamo poate reprezenta o optiune mai avantajoasa decat aeroportul Milano Malpensa (MXP) deoarece distanta catre Milano e aceeasi (aproximativ 50 de kilometri), dar legatura este facuta de o autostrada cu 8 benzi, deseori mai putin aglomerata decat cea dintre Milano si Milano Malpensa. Calatoria dintre Aeroportul Orio si Milano dureaza aproximativ 1 ora.

Desigur va punem la dispozitie transferuri ieftine de la Aeroportul Bergamo la Milano si inapoi, avand comfortul unui transfer privat, cu siguranta unui cost fix, prestabilit, indiferent de durata traseului dumneavoastra. Acesta este locul potrivit pentru a va rezerva o masina privata de Aeroportul Bergamo la Milano, sau inapoi. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Bergamo Orio al Serio puteti vizita pagina oficiala aici. Daca doriti transfer in Milan de la oricare alt aeroport sau loc, va rugam sa accesati pagina transferuri Milano.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)