Taxi de la Bonneval sur Arc la Torino Aeroport (TRN)
Conectare
Pret transfer de la Bonneval sur Arc la Torino Aeroport (TRN)
PLECARE:
Bonneval sur Arc

DESTINATIA:
Torino Aeroport (TRN)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Bonneval sur Arc la Torino Aeroport (TRN). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Torino Aeroport (TRN), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Bonneval Sur Arc si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Bonneval sur Arc in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Limousine E class284 Euros558 Euros
4 - 5Luxury van311 Euros611 Euros
6 - 8Luxury minibus352 Euros693 Euros
9 - 14Luxury bus480 Euros949 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 85 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Bonneval sur Arc la Torino Aeroport (TRN) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Bonneval sur Arc la Torino Aeroport (TRN) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Bonneval Sur Arc, taxi de la Bonneval sur Arc, transfer de la Bonneval sur Arc si transferuri personalizate cu autobuze in Bonneval Sur Arc, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Bonneval Sur Arc sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Bonneval Sur Arc detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Bonneval Sur Arc aeroport sau pentru orice alt transfer in Bonneval Sur Arc include:
  • Transferuri private de la Bonneval Sur Arc spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Bonneval Sur Arc, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Bonneval sur Arc folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Bonneval sur Arc si Torino Aeroport (TRN)
  • Locul de intalnire in Bonneval sur Arc: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Bonneval sur Arc la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Torino Aeroport (TRN) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Bonneval Sur Arc aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Torino informatii
Torino este un oras situat in regiunea Piedmont, in nord vestul Italiei si este inconjurat la vest si nord de Muntii Alpi. Desi Torino este unul din cele mai importante orase industriale din Italia, turistii vor adora arta si cultura in cadrul perfect al unui oras cosmopolit european. In plus, oamenii care iubesc viata de munte, vor gasi Alpii peste tot in jur, locul perfect pentru a se relaxa sau pentru a face drumetii felurite si de neuitat, admirand peisaje mirifice formate din varfuri maiestuoase si paduri virgine.

Cele mai cunoscute monumente din Torino sunt Mole Antonelliana care are o inaltime de 167.5 metri, este cea mai inalta constructie din Italia. A fost construita de arhitectul Alessandro Antonelli si gazduieste Muzeul National al Cinematografiei, expune echipamente optice rare din perioada precinematografica precum "lanternele magice" si obiecte legate de tehnologia veche si actuala utilizata in realizarea filmelor. Din aceasta pricina este cel mai important muzeu al Europei. Cladirea are un balcon "belvedere", de unde se poate vedea intreg orasul Torino si imprejurimile. Palatul regal din Torino, fosta casa regala Savoy, a fost principalul centru administrativ si politic din Piedmont in ultimile trei secole. Declarat patrimoniu mondial de UNESCO, palatul detine o gradina regala imensa si cateva camere extraordinare la unele etaje. "Muzeul Egizio" (Muzeul Egiptean) este al doilea cel mai important muzeu al lumii dedicat arheologiei si antropologiei egiptene(primul muzeu ca importanta este localizat in Cairo). Gazduieste o coletie de obiecte unice din Egiptul antic al lumii, majoritatea dintre ele bine conservate, fiind vizitat in fiecare an de peste jumatate de milion de oameni. Dar astea sunt doar mici exemple din ceea ce are de oferit orasul Torino: palatele antice, statuile si catedralele se gasesc pe toate strazile acestui oras dinamic, unde modernismul se imbina perfect cu istoria si unde intre muzee si catedrale religioase, puteti cu usurinta avea parte de una dintre cele mai frumoase reprize de shopping din toata Italia.

Din Torino se poate ajunge cu usurinta si la alte orase importante din nordul Italiei cu un timp de transfer scurt. Milano si Genova sunt la doar 150 km catre est, respectiv sud; Aeroportul Milano Malpensa (MXP) si Lacul Maggiore sunt la 140 km catre est. Persoanele ce sunt in cautarea peisajelor de munte, vor fi cu siguranta interesate de Alpi care se intind de la nord la vest si prin regiunea "Valle d'Aosta", unde sunt localizate cele mai inalte si mai importante piscuri ale Alpilor, tot in aceasta zona au fost organizate jocurile olimpice de iarna din 2006. Va putem oferi trasferuri personalizate catre toate aceste destinatii si chiar mai mult, pentru dumneavoastra imprenuna cu persoanele alaturi de care calatoriti. Daca destinatia dumneavoastra nu apare pe pagina web www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contactati pentru a va asista cu un pret si cu orice alta informatie.

Transportul public in Torino este asigurat de autobuze, tramvaie si metrou, in timp ce caile ferate asigura conexiunea cu Trieste (prin Milano, Verona, Venetia) si Roma, ori printr-un tren super rapid (prin Milano, Bolonia, Florenta) sau printr-un tren regional-intercity (prin Genova, Pisa, Livorno, Grosseto). Sunt disponibile rute de tren si catre Franta
.

Aeroportul Torino Caselle este localizat la 18 km de centrul orasului Torino si timpul de transfer este de 25 – 40 minute. De la aeroportul Torino sunt disponibile cateva zboruri pe zi catre Roma si catre alte mari orase din Italia. Servicii internationale si intercontinentale sunt furnizate da cateva companii aeriene ce pot oferi zboruri regulate sau charter, sezonier sau pe tot parcursul anului. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul din Torino, va rugam vizitati pagina oficiala aici.

Datorita distantei convenabile si a posibilitatii de a vizita si Milano, unele persoane prefera sa soseasca sau sa plece de la Aeroportul Milano Malpensa (MXP), desigur noi va putem oferi transferuri private de la aeroportul din Milano catre Torino si retur; distanta este de aproximativ 140 km si timpul de transfer este de obicei sub doua ore.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2023 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)