Conectare
Brunico transfer lista de preturi
PLECAREA:
Brunico

schimba orasul | alte plecari de la Innsbruck
Va rugam sa selectati DESTINATIA:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavostra nu este listat va rugam dati clic aici pentru a va contrui propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi operam transferuri private de la Brunico la Innsbruck hoteluri, adrese generice si orice alt oras apropiat Innsbruck. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji rezervat in Innsbruck de la Brunico: veti fi surprins sa descoperiti o mare valoare oferita banilor, in comparatie cu serviciul de taxi regulat.

Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul destinatie ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Brunico
In cazul in care orasul de destinatie nu este afisat mai sus, va puteti crea propriul transfer din Brunico de la Brunico sau din orice alta locatie. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de destinatie nu este afisat mai sus.


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Austria, Brunico SAU Innsbruck Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne in legatura cu transferurile de taxi, van, microbuz in Brunico
In cazul in care destinatia nu este listata, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Brunico, taxi de la Brunico, transfer de la Brunico si transferuri personalizate cu autobuzul in Brunico, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Brunico sau in orice alt loc pe care il doriti.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Brunico, dumneavoastra doar cereti informatii


Brunico detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Brunico aeroport sau pentru orice alt transfer in Brunico include:
  • Transferuri private de la Brunico spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Brunico, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Brunico folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Brunico
  • Locul de intalnire in Brunico: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Brunico la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Brunico dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Brunico aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Innsbruck informatii
Innsbruck este situat in vestul Austriei la o altitudine de 574 metri deasupra marii, fiind capitala regiunii Tyrol si avand 120.000 de locuitori este al cincilea oras ca marime din Austria.

Principalele atractii in Innsbruck ce merita incluse in orice tur al orasului, sunt cateva cladirile istorice, muzeele si bisericile. Acoperisul de aur, localizat in Innsbruck, orasul vechi, e un palat construit in anul 1500 avand mai mult de 2500 de placi aurii din cupru, avand si un balcon ce afiseaza numerose blazoane ale epocii. Biserica Hofkirche este construita in stil gotic, in anii 1500 de catre Ferdinand I, adapostind o vasta colectie de sculpturi germane din perioada renasterii. Castelul Schloss Ambras, situat pe varful unui deal in Innsbruck, este una din cele mai importante atractii turistice ale orasului. In incinta sa se regasesc colectii valoroase de opere de arta, incluzand tablouri, sculpturi, piese numismatice, si modele rare de arme si armuri folosite in secolul XV.

Dar acestea sunt doar cateva exemple din ceea ce are de oferit vizitatorilor orasul Innsbruck, pe langa istoria si cultura sa bogata, sau peisaje ale naturii minunate dominate de Alpii centrali. In aceasta regiune, sporturile de iarna se pot practica in conditii optime datorita ninsorilor generoase, pe cand vara, alpinistii, sau simplii amatori de catarari vor gasi trasee de dificultati diferite.

Turismul in Innsbruck este intr-adevar o sursa importanta de venit pentru regiune, turistii fiind atrasi de fermecatorul centru vechi cu ale sale cladiri istorice, dar si de bazele sportive dotate excelent ce sunt la dispozitia lor atat pentru activitati desfasurate pe timp de iarna cat si pentru cele pe timp de vara.

Innsbruck este legat de Verona,Italia si Munchen in Germania prin autostrazile A12 si A13. De asemeni, un important traseu feroviar face conexiunea intre Innsbruck , Italia si Germania. Transportul public este asigurat de o retea de autobuze si tramvaie. Un funicular interconecteaza centrul Innsbruck-ului cu districtul Hungerburg.

Aeroportul Innsbruck (INN / LOWI) este situat aproape de centrul orasului. Exista curse directe catre alte orase din Austria precum si cateva zboruri internationale. Pentru mai multe informatii despre aeroportul Innsbruck va rugam sa accesati pagina oficiala aici http://www.innsbruck-airport.com/

Noi, aeroportorastransfer.com oferim transport privat de la Aeroportul Innsbruck la toate aceste destinatii si chiar catre mai multe, pentru dumneavoastra si cei care calatoresc cu dumeavostra. Daca nu reusiti sa regasiti destinatia dumneavoastra in lista nostra de pe site-ul www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contacti pentru a ne cere preturi sau detalii. Oferim transport privat de la si catre aeroport pentru grupuri de pasageri de pana la 14 persoane, folosind o gama variata de masini printre care masini sedan Mercedes, furgonete, microbuze si autobuze. Preturile transferurilor din Innsbruck pot fi gasit cu usurinta selectand locul de plecare si destinatia.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)