Taxi de la Camping Domaine les Ranchisses la Lyon
Conectare
Pret transfer de la Camping Domaine les Ranchisses la Lyon
PLECARE:
Camping Domaine les Ranchisses

DESTINATIA:
Lyon

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Camping Domaine les Ranchisses la Lyon. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Lyon, folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Camping Domaine Les Ranchisses si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Camping Domaine les Ranchisses in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Sedan387 Euros762 Euros
4 - 7Minivan417 Euros822 Euros
8 - 102 x Vehicles805 Euros1596 Euros
11 - 142 x Vehicles826 Euros1638 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 145 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Camping Domaine les Ranchisses la Lyon ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Camping Domaine les Ranchisses la Lyon sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Camping Domaine Les Ranchisses, taxi de la Camping Domaine les Ranchisses, transfer de la Camping Domaine les Ranchisses si transferuri personalizate cu autobuze in Camping Domaine Les Ranchisses, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Camping Domaine Les Ranchisses sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Camping Domaine Les Ranchisses detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Camping Domaine Les Ranchisses aeroport sau pentru orice alt transfer in Camping Domaine Les Ranchisses include:
  • Transferuri private de la Camping Domaine Les Ranchisses spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Camping Domaine Les Ranchisses, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Camping Domaine les Ranchisses folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Camping Domaine les Ranchisses si Lyon
  • Locul de intalnire in Camping Domaine les Ranchisses: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Camping Domaine les Ranchisses la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Lyon dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Camping Domaine Les Ranchisses aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)