Taxi de la Campitello di Fassa la Basel Aeroport (BSL)
Conectare
Pret transfer de la Campitello di Fassa la Basel Aeroport (BSL)
PLECARE:
Campitello di Fassa

DESTINATIA:
Basel Aeroport (BSL)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Campitello di Fassa la Basel Aeroport (BSL). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Basel Aeroport (BSL), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Campitello Di Fassa si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Campitello di Fassa in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Sedan1160 Euros2305 Euros
4 - 5Minivan1266 Euros2517 Euros
6 - 7Minibus1356 Euros2696 Euros
8Minibus1413 Euros2810 Euros
9 - 10Bus1696 Euros3377 Euros
11 - 12Bus1760 Euros3504 Euros
13Bus1797 Euros3578 Euros
14Bus1941 Euros3866 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 347 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Campitello di Fassa la Basel Aeroport (BSL) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Campitello di Fassa la Basel Aeroport (BSL) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Campitello Di Fassa, taxi de la Campitello di Fassa, transfer de la Campitello di Fassa si transferuri personalizate cu autobuze in Campitello Di Fassa, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Campitello Di Fassa sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Campitello Di Fassa detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Campitello Di Fassa aeroport sau pentru orice alt transfer in Campitello Di Fassa include:
  • Transferuri private de la Campitello Di Fassa spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Campitello Di Fassa, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Campitello di Fassa folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Campitello di Fassa si Basel Aeroport (BSL)
  • Locul de intalnire in Campitello di Fassa: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Campitello di Fassa la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Basel Aeroport (BSL) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Campitello Di Fassa aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)