Taxi de la Campitello di Fassa la Salzburg Aeroport (SZG)
Conectare
Pret transfer de la Campitello di Fassa la Salzburg Aeroport (SZG)
PLECARE:
Campitello di Fassa

DESTINATIA:
Salzburg Aeroport (SZG)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Campitello di Fassa la Salzburg Aeroport (SZG). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Salzburg Aeroport (SZG), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Campitello Di Fassa si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Campitello di Fassa in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Sedan767 Euros1520 Euros
4 - 6Luxury Minivan803 Euros1592 Euros
7 - 8Luxury Van844 Euros1674 Euros
9 - 14Minibus1641 Euros3268 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 255 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Campitello di Fassa la Salzburg Aeroport (SZG) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Campitello di Fassa la Salzburg Aeroport (SZG) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Campitello Di Fassa, taxi de la Campitello di Fassa, transfer de la Campitello di Fassa si transferuri personalizate cu autobuze in Campitello Di Fassa, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Campitello Di Fassa sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Campitello Di Fassa detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Campitello Di Fassa aeroport sau pentru orice alt transfer in Campitello Di Fassa include:
  • Transferuri private de la Campitello Di Fassa spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Campitello Di Fassa, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Campitello di Fassa folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Campitello di Fassa si Salzburg Aeroport (SZG)
  • Locul de intalnire in Campitello di Fassa: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Campitello di Fassa la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Salzburg Aeroport (SZG) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Campitello Di Fassa aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Salzburg informatii
Salzburg, situat aproape de granita dintre Austria si Germania, este al 4-lea oras ca marime din Austria si capitala regiunii cu acelasi nume, regiunea Salzburg. Faimosul compozitor de muzica Mozart s-a nascut si copilarit in Salzburg.

Partea veche a orasului Salzburg este faimoasa in toata lumea pentru arhitectura sa baroca, foarte bine conservata inclusa in Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Printre cele mai vizitate locatii gasim intreg centrul vechi cu un numar impresionant de cladiri istorice, construite in stilul Baroc, de la biserici la palate, si unul din cele mai mari castele din Europa, Castelul Hohensalzburg, construit pe un deal ce domina orasul. Catedrala din Salzburg este o cladire construita in stil baroc in secolul al-XVII-lea, in cinstea Sfantului Rupert de Salzburg, recontruita si renovata de cateva ori de-a lungul secolelor, peste stuctura originala datand din anul 774. Rezidenta Alte este un palat magnific, construit in 1120, reconstruit in secolul al XV-XVI-lea, gazduind acum o galerie de arta.

In afara centrului vechi, Palatul lui Mirabell merita vizitat pentru gradinile sale superbe, adapostind statui datand din 1730. Palatul Leopoldskron este de asemenenea interesant pentru istoria sa si pentru incaperile frumoase.

In afara Salzburgului, numeroase atractii sunt la indemana turistilor. Anif este un oras mic, unde gasim un palat pitoresc, Palatul Anif sau Palatul de apa Anif, deseori folosit ca decor pentru filme datorita amplasarii minunate. Palatul Schloss Klessheim este o localizat la doar 4 kilometri distanta de Salzburg, foarte cunoscut datorita faptului ca era frecventat de Adolf Hitler. Actualmente gazduieste un cazino. In ceea ce priveste natura, Salzkammergut este o zona de agrement bogata in lacuri si rauri, ideale pentru practicarea sporturilor acvatice. In acelasi timp zona este potrivita si pentru si alte activitati in aer liber cum ar fi trekking-ul, ciclismul si golful.

Dar astea sunt doar cateva exemple cu ce poate oferi Salzburgul vizitatorilor sai. Noi, aeroportorastransfer.com oferim transport privat de la Salzburg aeroport spre toate aceste destinatii dar si mai mult, pentru dumneavoastra si pentru cei alaturi de care calatoriti. Daca nu reusiti sa regasiti destinatia dumneavoastra in lista nostra de pe www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contactati pentru a ne cere informatii despre preturi sau alte detalii. Oferim transport privat de la si catre aeroport pentru grupui de pasageri de pana la 14 persoane, chiar si mai mult, folosind o gama variata de masini printre care masini sedan Mercedes, furgonete, microbuze si autobuze. Preturile transferurilor din Salzburg pot fi gasite cu usurinta selectand locul de plecare si destinatia.

Salzburg este deservit de o retea feroviara extinsa, ce conecteaza orasul cu Viena, Innsbruck, Munchen si Zurich. In interiorul orasului, transportul public este asigurat de numeroase linii de autobuz, si trenuri de suprafata.

Aeroportul Salzburg (SZG / LOWS) este situat aproape de centrul Salzburgului, iar timpul unui transfer catre oras este de aproximativ 20 de minute. Exista curse directe catre alte orase din Austria precum si cateva zboruri internationale. Pentru mai multe informatii despre aeroportul Innsbruck va rugam sa accesati pagina noastra oficiala http://www.salzburg-airport.com/


Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)