Conectare
Campitello di Fassa transfer lista de preturi
PLECAREA:
Campitello di Fassa

schimba orasul | alte plecari de la Basel
Va rugam sa selectati DESTINATIA:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavostra nu este listat va rugam dati clic aici pentru a va contrui propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi operam transferuri private de la Campitello di Fassa la Basel hoteluri, adrese generice si orice alt oras apropiat Basel. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji rezervat in Basel de la Campitello di Fassa: veti fi surprins sa descoperiti o mare valoare oferita banilor, in comparatie cu serviciul de taxi regulat.

Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul destinatie ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Campitello Di Fassa
In cazul in care orasul de destinatie nu este afisat mai sus, va puteti crea propriul transfer din Campitello Di Fassa de la Campitello di Fassa sau din orice alta locatie. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de destinatie nu este afisat mai sus.


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Elvetia, Campitello Di Fassa SAU Basel Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne in legatura cu transferurile de taxi, van, microbuz in Campitello di Fassa
In cazul in care destinatia nu este listata, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Campitello Di Fassa, taxi de la Campitello di Fassa, transfer de la Campitello di Fassa si transferuri personalizate cu autobuzul in Campitello Di Fassa, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Campitello Di Fassa sau in orice alt loc pe care il doriti.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Campitello Di Fassa, dumneavoastra doar cereti informatii


Campitello Di Fassa detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Campitello Di Fassa aeroport sau pentru orice alt transfer in Campitello Di Fassa include:
  • Transferuri private de la Campitello Di Fassa spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Campitello Di Fassa, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Campitello di Fassa folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Campitello di Fassa
  • Locul de intalnire in Campitello di Fassa: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Campitello di Fassa la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Campitello Di Fassa dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Campitello Di Fassa aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)