Taxi de la Canazei la Innsbruck Aeroport (INN)
Conectare
Pret transfer de la Canazei la Innsbruck Aeroport (INN)
PLECARE:
Canazei

DESTINATIA:
Innsbruck Aeroport (INN)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Canazei la Innsbruck Aeroport (INN). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Innsbruck Aeroport (INN), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Canazei si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Canazei in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Sedan250 Euros490 Euros
4 - 8Van281 Euros552 Euros
9 - 14Minibus579 Euros1146 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 140 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Canazei la Innsbruck Aeroport (INN) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Canazei la Innsbruck Aeroport (INN) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Canazei, taxi de la Canazei, transfer de la Canazei si transferuri personalizate cu autobuze in Canazei, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Canazei sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Canazei detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Canazei aeroport sau pentru orice alt transfer in Canazei include:
  • Transferuri private de la Canazei spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Canazei, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Canazei folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Canazei si Innsbruck Aeroport (INN)
  • Locul de intalnire in Canazei: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Canazei la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Innsbruck Aeroport (INN) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Canazei aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Innsbruck informatii
Innsbruck este situat in vestul Austriei la o altitudine de 574 metri deasupra marii, fiind capitala regiunii Tyrol si avand 120.000 de locuitori este al cincilea oras ca marime din Austria.

Principalele atractii in Innsbruck ce merita incluse in orice tur al orasului, sunt cateva cladirile istorice, muzeele si bisericile. Acoperisul de aur, localizat in Innsbruck, orasul vechi, e un palat construit in anul 1500 avand mai mult de 2500 de placi aurii din cupru, avand si un balcon ce afiseaza numerose blazoane ale epocii. Biserica Hofkirche este construita in stil gotic, in anii 1500 de catre Ferdinand I, adapostind o vasta colectie de sculpturi germane din perioada renasterii. Castelul Schloss Ambras, situat pe varful unui deal in Innsbruck, este una din cele mai importante atractii turistice ale orasului. In incinta sa se regasesc colectii valoroase de opere de arta, incluzand tablouri, sculpturi, piese numismatice, si modele rare de arme si armuri folosite in secolul XV.

Dar acestea sunt doar cateva exemple din ceea ce are de oferit vizitatorilor orasul Innsbruck, pe langa istoria si cultura sa bogata, sau peisaje ale naturii minunate dominate de Alpii centrali. In aceasta regiune, sporturile de iarna se pot practica in conditii optime datorita ninsorilor generoase, pe cand vara, alpinistii, sau simplii amatori de catarari vor gasi trasee de dificultati diferite.

Turismul in Innsbruck este intr-adevar o sursa importanta de venit pentru regiune, turistii fiind atrasi de fermecatorul centru vechi cu ale sale cladiri istorice, dar si de bazele sportive dotate excelent ce sunt la dispozitia lor atat pentru activitati desfasurate pe timp de iarna cat si pentru cele pe timp de vara.

Innsbruck este legat de Verona,Italia si Munchen in Germania prin autostrazile A12 si A13. De asemeni, un important traseu feroviar face conexiunea intre Innsbruck , Italia si Germania. Transportul public este asigurat de o retea de autobuze si tramvaie. Un funicular interconecteaza centrul Innsbruck-ului cu districtul Hungerburg.

Aeroportul Innsbruck (INN / LOWI) este situat aproape de centrul orasului. Exista curse directe catre alte orase din Austria precum si cateva zboruri internationale. Pentru mai multe informatii despre aeroportul Innsbruck va rugam sa accesati pagina oficiala aici http://www.innsbruck-airport.com/

Noi, aeroportorastransfer.com oferim transport privat de la Aeroportul Innsbruck la toate aceste destinatii si chiar catre mai multe, pentru dumneavoastra si cei care calatoresc cu dumeavostra. Daca nu reusiti sa regasiti destinatia dumneavoastra in lista nostra de pe site-ul www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contacti pentru a ne cere preturi sau detalii. Oferim transport privat de la si catre aeroport pentru grupuri de pasageri de pana la 14 persoane, folosind o gama variata de masini printre care masini sedan Mercedes, furgonete, microbuze si autobuze. Preturile transferurilor din Innsbruck pot fi gasit cu usurinta selectand locul de plecare si destinatia.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)