Taxi de la Canazei la Mestre
Conectare
Pret transfer de la Canazei la Mestre
PLECARE:
Canazei

DESTINATIA:
Mestre

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Canazei la Mestre. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Mestre, folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Canazei si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Canazei in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Limousine E class412 Euros813 Euros
4 - 5luxury van431 Euros850 Euros
6 - 8luxury minibus455 Euros896 Euros
9 - 10858 Euros1695 Euros
11864 Euros1708 Euros
12 - 13882 Euros1743 Euros
14903 Euros1785 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 180 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Canazei la Mestre ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Canazei la Mestre sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Canazei, taxi de la Canazei, transfer de la Canazei si transferuri personalizate cu autobuze in Canazei, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Canazei sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Canazei detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Canazei aeroport sau pentru orice alt transfer in Canazei include:
  • Transferuri private de la Canazei spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Canazei, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Canazei folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Canazei si Mestre
  • Locul de intalnire in Canazei: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Canazei la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Mestre dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Canazei aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Venetia informatii
Venetia este probabil cel mai pitoresc oras din lume, un oras ce nu are nevoie de prezentare! Construit intr-o laguna ce contine mai mult de 30 de insule populate, cat si alte insule mai mici ce nu sunt populate, Venetia este un adevarat muzeu in aer liber si un loc romantic, ce merita pe deplin sa ii acordati cateva zile din vacanta dumneavoastra in Italia.

Va puteti incepe turul Venetiei din faimoasa Piazza San Marco, unde ati putea vizita Basilica San Marco, unul din cele mai bune exemple de catedrala cu arhitectura bizantina, cu mozaicuri enorme din aur, bronz si diferite tipuri de roca, ce acopera tavanul si peretii pe o suprafata de 8000 m2. Marele Canal are o latime de 90 m, despartind Venetia in doua parti. Acesta este traversat de mai multe poduri pietonale pitoresti, cum ar fi podul Rialto si reprezinta una din cele mai importate artere de circulatie a barcilor si vaselor de diferite marimi, ca "vaporetto", barci cu motor de dimensiuni mici sau gondole. Podul Suspinelor (Ponte dei Sospiri) a fost numit asa deoarece face legatura dintre vechea temnita si camerele de interogare din Palatul Dogelui. Podul este construit din blocuri de calcar in stil baroc, avand si ferestre cu gratii. Insulele Murano si Burano sunt cunoscute pentru prelucrarea sticlei, unde artistii lucreaza sticla folosind tehnici mostenite din generatie in generatie. Aici puteti vedea artistii la lucru si puteti cumpara suveniruri originale. Acestea sunt doar cateva exemple din ceea ce are Venetia de oferit, un oras extrem de atragator pentru toti cei ce sunt interesati de arta si istorie , si nu numai. Transportul public in Venetia este asigurat de barci ("vaporetto"), ce arata la fel ca autobuzele doar ca circula pe apa. Pe langa acestea mai sunt si taxiuri acvatice private si romanticele Gondole, ce pot naviga chiar si pe cele mai inguste canale dintre cladiri. Legatura cu restul Italiei este asigurata de trenuri (Gara Venezia Santa Lucia este pozitionata aprope in centrul Venetiei) si avioane.

Atractii importante pot fi gasite si Inafara Venetiei. La mai putin de 100 km la nord de Venetia sunt Alpii si Muntii Dolomiti, un site UNESCO datorita geologiei unice din aceasta regiune. La o distanta asemanatoare spre vest, Lacul Garda este o destinatie ce merita vizitata datorita peisajelor sale si pentru nenumaratele orasele ce inconjoara lacul. Tot aici este localizat si parcul tematic Gardaland. La sud - est de Venetia, pe tarmul Marii Adriatice, plajele de o frumusete rara sunt locul perfect pentru a va bucura de soarele italian. La doar 30 km catre est, Padova (Padua)este o importanta destinatie de afaceri, deoarece multe companii italiene, din principale branse industriale, au sediile acolo. Noi www.aeroportorastransfer.com va putem oferi transferuri private de la Aeroportul din Venetia catre toate aceste destinatii si nu numai! Daca destinatia dumneavoastra nu apare pe pagina noastra web, va rugam sa ne contactati pentru a va asista cu un pret si cu orice alta informatie.

Aeroportul Venetia Marco Polo este localizat la 15 km de centrul Venetiei si durata transferului, in functie de locul de destinatie in Venetia si daca necesita sau nu folosirea taxiului acvatic, variaza intre 25 si 50 minute. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Venetia va rugam accesati aici

Datorita serviciilor furnizate de catre companiile aeriene, ce ofera zboruri la preturi mici catre Venetia, traficul aerian pe aeroportul din Treviso, localizat la doar 40 kilometri de Venetia, se intensifica constant. Desigur noi putem asigura transferuri private si de la Aeroportul Treviso catre Venetia si retur, sau catre oriunde aveti dumneavoastra nevoie. Transferul de la Aeroportul Treviso la Venetia dureaza intre 50 si 90 minute, pentru mai multe informatii legate de transferurile Treviso – Venetia, va rugam accesati aici. Pentru mai multe informatii legate de aeroportul din Treviso, va rugam accesati aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)