Conectare
Civitavecchia port transfer lista de preturi
PLECAREA:
Civitavecchia port

schimba orasul | alte plecari de la Napoli
Va rugam sa selectati DESTINATIA:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavostra nu este listat va rugam dati clic aici pentru a va contrui propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi operam transferuri private de la Civitavecchia port la Napoli hoteluri, adrese generice si orice alt oras apropiat Napoli. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji rezervat in Napoli de la Civitavecchia port: veti fi surprins sa descoperiti o mare valoare oferita banilor, in comparatie cu serviciul de taxi regulat.

Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul destinatie ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Civitavecchia Port
In cazul in care orasul de destinatie nu este afisat mai sus, va puteti crea propriul transfer din Civitavecchia Port de la Civitavecchia port sau din orice alta locatie. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de destinatie nu este afisat mai sus.


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Civitavecchia Port SAU orice alt loc

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne in legatura cu transferurile de taxi, van, microbuz in Civitavecchia port
In cazul in care destinatia nu este listata, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Civitavecchia Port, taxi de la Civitavecchia port, transfer de la Civitavecchia port si transferuri personalizate cu autobuzul in Civitavecchia Port, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Civitavecchia Port sau in orice alt loc pe care il doriti.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Civitavecchia Port, dumneavoastra doar cereti informatii


Civitavecchia Port detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Civitavecchia Port aeroport sau pentru orice alt transfer in Civitavecchia Port include:
  • Transferuri private de la Civitavecchia Port spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Civitavecchia Port, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Civitavecchia port folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Civitavecchia port
  • Locul de intalnire in Civitavecchia port: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Civitavecchia port la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Civitavecchia Port dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Civitavecchia Port aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Napoli informatii
Napoli este capitala regiunii Campana si un oras cu o bogata cultura reprezentata prin arta, natura si gastronomie. Orasul este situat intr-un golf ingust al marii Mediteraneene si este cunoscut pentru activitatatea vulcanica ce se poate resimti pretutindeni, cat si pentru peisajul pitoresc de coasta, cu ale sale unice insule Capri si Ischia.

Va puteti incepe turul in Napoli prin a vizita principala piata "Piazza del Plebiscito" inconjurata de o colonada ce se incheie in fata bisericii San Francesco di Paola. In Napoli puteti vizita multe palate, muzee, sau castele, poate cele mai interesente de pe intinsul Italiei. Amintim aici Castelul Nuovo, cunoscut sub denumirea locala de "Maschio Angioino", construit in timpul lui Charles I, aici fiind gazduite de-a lungul timpului o serie de evenimente religioase importante, precum alegerea si inscaunarea papei. Muzeul National Arheologic din Napoli expune obiecte prelucrate in Imperiul Roman, si are o sectiune dedicata Pompei-ului si Herculane-ului. In Napoli putem intalni si multe catedrale catolice, printre care, Catedrala din Napoli este cunoscuta in toata tara, si probabil in toata lumea, pentru miracolul Sfantului Jaunarius, al carui sange uscat devine lichid o data pe an.

Gastronomia este reprezentata de o selectie bogata de preparate culinare specifice, imitate pe tot cuprinsul Italiei si chiar in multe locuri in lume, cu mentiunea ca pentru a va bucura de reteta originala de Pizza Margherita, sau a spaghetelor cu sos de rosii si ulei extra virgin de masline, ori de branza "Mozzarella di Bufala" ori "Baba" trebuie sa calatoriti macar o data la Napoli.

In jurul orasului Napoli de asemenea putem descoperi multe locuri minunate. Pompei, la 30 kilometri distanta, este probabil cel mai cunoscut datorita ruinelor Pompei-ului antic, ingropat in urma eruptiei violente din anul
79. Un pic mai la sud, coasta dintre Sorrento si Amalfi dezgoleste un peisaj ce pare suspendat intre cer si mare. De la Napoli insulele pitoresti precum Capri, Procida si Ischia pot fi vizitate cu feribotul pentru tururi de o zi sau sederi mai lungi. Caserta, la aproximativ 40 kilometri de Napoli, are unul dintre cele mai frumoase palate regale si gradini din Italia. Oferim transport privat catre toate aceste destinatii, si multe altele pentru dumneavoastra si grupul cu care calatoriti. Daca destinatia dumneavoastra nu se regaseste in lista noastra pe site-ul www.aeroportorastransfer.com, va rugam contactati-ne pentru a obtine o oferta.

Transportul public in Napoli este asigurat de autobuze, tramvaie, funiculare si un metrou mic. Trenurile de mare viteza fac conexiunea dintre Napoli, Roma si partea de nord a Italiei, in timp ce cursele feroviare regionale sunt intrebuintate pentru a asigura transportul pentru orasele mai mici din jurul orasului Napoli.

Aeroportul Napoli Capodichino ofera zboruri catre toate orasele principale din Italia , precum si curse directe non-stop catre alte orase europeene. Pentru mai multe informatii despre aeroportul din Napoli va rugam sa accesati site ul oficial aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)