Taxi de la Crans Montana la Milano Malpensa Aeroport (MXP)
Conectare
Pret transfer de la Crans Montana la Milano Malpensa Aeroport (MXP)
PLECARE:
Crans Montana

DESTINATIA:
Milano Malpensa Aeroport (MXP)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Crans Montana la Milano Malpensa Aeroport (MXP). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Milano Malpensa Aeroport (MXP), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Crans Montana si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Crans Montana in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Limousine E class417 Euros828 Euros
4 - 6Luxury van521 Euros1036 Euros
7 - 8Luxury minibus574 Euros1142 Euros
9 - 14Luxury bus1094 Euros2182 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 200 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Crans Montana la Milano Malpensa Aeroport (MXP) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Crans Montana la Milano Malpensa Aeroport (MXP) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Crans Montana, taxi de la Crans Montana, transfer de la Crans Montana si transferuri personalizate cu autobuze in Crans Montana, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Crans Montana sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Crans Montana detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Crans Montana aeroport sau pentru orice alt transfer in Crans Montana include:
  • Transferuri private de la Crans Montana spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Crans Montana, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Crans Montana folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Crans Montana si Milano Malpensa Aeroport (MXP)
  • Locul de intalnire in Crans Montana: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Crans Montana la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Milano Malpensa Aeroport (MXP) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Crans Montana aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Milano informatii
Milano este principalul centru comercial si de afaceri al Italiei, fiind amplast la sud de muntii Alpi, fiind in acelasi timp foarte aproape de cateva locuri pitoresti, precum Lacul Como sau Lacul Maggiore. Milano este un oras foarte dinamic, cu o oferta vasta de muzee interesante, precum Muzeul National al Stiintei si Tehnologiei, Castelul Sforzesco (Castello Sforzesco), precum si alte importante biserici precum Catedrala Milan (Duomo di Milano), reprezentand una din cele mai frumoase creatii arhitecturale in stil gotic din Italia, ca sa nu mai pomenim de Biserica Santa Maria delle Grazie, care se poate lauda cu faimoasa pictura a lui Leonardo - Cina cea de taina.

Milano este de asemenenea considerat o locatie ideala, o sesiune de shopping, aici adunandu-se multi designeri de moda pentru a expune si a comercializa propriile creatii, designeri celebri ca Armani, Versace, Prada, Dolce and Gabbana, Pucci, Gucci si multi altii, cu o oferata de buticuri de moda unice amplasate intr-un cadru perfect in Galeriile Vittorio Emanuele, cat si pe strazile vibrante din centrul orasului. Mancarea servita in zecile de restaurante are origine specifica din toate zonele Italiei si este grozava.

Multe alte atractii va asteapta si in afara orasului. Como, situat la aproximativ 40 kilometrii in nord-vest, este o locatie celebra in lume pentru magia privelistilor oferite de tinut, presarat cu orasele mici, unde timpul pare ca s-a oprit in loc de cateva secole. Lacul Maggiore, poate fi intalnit un pic mai la vest, imbie vizitatorii cu ale sale insule imbracate in flori colorate pe timpul verii. Vigevano, la 30 kilometri in sudul Milanului, are una din cele mai frumoase piete din Italia, inconjurata de o arcada de-a lungul careia se gasesc magazine caracteristice, arcada ce se termina cu o catedrala ce are fatada curbata. Mai la est, gasim Bergamo, deseori folosit ca un loc de sosire sau plecare, deoarece pe aeroportul Orio al Serio, aterizeaza si decoleaza multe zboruri la preturi mici ale companiilor aeriene. Bergamo este de asemeni un oras extraordinar, cu un centru bogat in restaurante cu mancaruri specifice ale zonei, si este un punct bun de plecare pentru drumetii si excursii in Alpi. De pe site-ul nostru www.aeroportorastransfer.com puteti rezerva transferuri de la Milano spre toate aceste destinatii, si nu numai. Daca destinatia pe care o cautati nu poate fi gasita in lista noastra, va rugam contacti-ne pentru a primi o oferta precum si informatii despre disponibilitate.

Milano are una din cele mai bine puse la punct statii de tren din Italia, deservita de trenuri de mare viteza, cat si de trenuri regionale. De asemeni in aria Milanului putem gasi 3 aeroporturi (Malpensa, Linate si Bergamo), interconectand orasul cu toate regiunile din tara precum si din lume. Datorita amplasarii sale geografice si a rutelor asigurate de catre serviciile feroviare si aeriene, Milano poate constitui un punct excelent de plecare catre alta locatie din Italia sau din Europa centrala.

Aeroportul Milano Malpensa (MXP) este localizat la 55 de kilometri nord-vest de centrul Milanului, durata de timp, in conditii normale pentru un astfel de transfer fiind de aproximativ o ora. Pentru mai multe informatii despre acest aeroport, va rugam vizitati site-ul oficial Malpensa Aeroport.

Aeroportul Milano Linate (LIN) este localizat la doar 6 kilometrii in sud-est de centrul orasului Milano, durata de timp, in conditii normale pentru un astfel de transfer fiind de aproximativ 25 de minute. Pentru mai multe informatii despre acest aeroport, va rugam vizitati site-ul oficial Linate aeroport.

Aeroportul Bergamo Orio al Serio (BGY) este folosit mai ales datorita zborurilor ieftine, ca alternativa a celorlalte 2 aeroporturi de langa Milano. Este amplasat la 55 kilometri in nord-estul Milanului, durata de timp, in conditii normale pentru un astfel de transfer fiind de aproximativ 1 ora. Pentru a rezervara transferul de la Milano la Aeroportul Bergamo, va rugam vizitati pagina nostra cu Transfer Bergamo Aeroport . Datorita faptului ca aeroportul este situat in aria Milanului, este deseori denumit "aeroportul Milano Bergamo". Oferim transport privat de la aeroport spre Milano si vice-versa.


Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2023 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)