Conectare
Genova Aeroport (GOA) transfer lista de preturi
PLECAREA:
Genova Aeroport (GOA)

schimba orasul | alte plecari de la Genova
Va rugam sa selectati DESTINATIA:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavostra nu este listat va rugam dati clic aici pentru a va contrui propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi operam transferuri private de la Genova Aeroport (GOA) la Genova hoteluri, adrese generice si orice alt oras apropiat Genova. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji rezervat in Genova de la Genova Aeroport (GOA): veti fi surprins sa descoperiti o mare valoare oferita banilor, in comparatie cu serviciul de taxi regulat.

Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)








In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul destinatie ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Genova Aeroport (goa)
In cazul in care orasul de destinatie nu este afisat mai sus, va puteti crea propriul transfer din Genova Aeroport (goa) de la Genova Aeroport (GOA) sau din orice alta locatie. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de destinatie nu este afisat mai sus.


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Genova Aeroport (goa) SAU orice alt loc

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:



Contactati-ne in legatura cu transferurile de taxi, van, microbuz in Genova Aeroport (GOA)
In cazul in care destinatia nu este listata, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Genova Aeroport (goa), taxi de la Genova Aeroport (GOA), transfer de la Genova Aeroport (GOA) si transferuri personalizate cu autobuzul in Genova Aeroport (goa), va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Genova Aeroport (goa) sau in orice alt loc pe care il doriti.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Genova Aeroport (goa), dumneavoastra doar cereti informatii


Genova Aeroport (goa) detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Genova Aeroport (goa) aeroport sau pentru orice alt transfer in Genova Aeroport (goa) include:
  • Transferuri private de la Genova Aeroport (goa) spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Genova Aeroport (goa), doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Genova Aeroport (GOA) folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Genova Aeroport (GOA)
  • Locul de intalnire in Genova Aeroport (GOA): unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Genova Aeroport (GOA) la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Genova Aeroport (goa) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Genova Aeroport (goa) aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Genova informatii
Genova este situata in regiunea Liguriei, pe malurile marii Tireniene si este unul din cele mai importante porturi maritime al Italiei atat pentru pasageri cat si pentru industrie. De la Genova se poate ajunge rapid la zonele turistice fermecatoare ca Cinque Terre.

O portiune din centrul istoric al Genovei este inclus in Patrimoniul UNESCO. Unul din cele mai interesante detalii ale zonei este densa retea de stradute sau alei pitoresti numite “carrugi” ce serpuiesc printre inaltele si coloratele cladiri, fiind atat de inguste incat pot fi strabatute numai de pietoni si biciclete, conferind Genovei un “aer Marocan”. "Lanterna Genovei" este un far inalt de 77 de metri, construit pe o stanca inalta de peste 44 de metri ce isi aduce inca contributie ca instrument de navigare si directionare pentru navele ce opereaza in portul principal. Langa far gasim si un mic muzeu dedicat istoriei Genovei si a portului sau. Aquarium-ul din Genova este cel mai mare din Italia si unul din cele mai mari din Europa, gazduind pesti si alte forme de viata marine adunate din toate lumea, primind mai bine de 1 milion de turisti in fiecare an. Dar in afara de aceste principale atractii, Genova are surprize de oferit la tot pasul. Putem include aici Catedrala Sfantului Lawrence, Palatul Dogilor si o multitudine de biserici. Bucataria in Genova are diferite specialitati caracteristice regiunii Liguria, ce nu mai pot fi regasite in alta parte a Italiei. Felurile de mancare cele mai cautate sunt cateva sortimente de pizza ( “focaccia” sau “farinata”, foarte diferite de restul tipurilor de pizza italiene) ce se regasesc in diferite varietati , ceapa prajita fiind ingredientul cel mai comun. "Pesto" este un sos special folosit ca topping pentru spagheti si alte tipuri de paste, facut prin zdrobirea in mojar a unor ingrediente ca frunze de busuioc ligurian, seminte de pin, diferite feluri de branza, usturoi si ulei de maslin virgin.

"Cinque Terre", asteapta sa fie descoperit. Zona este foarte cunoscuta pentru localitatile sale pitoresti (Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola) construite pe o portiune abrubta din coasta liguriana. Dincolo de terenul virgin, aici gasim sortimente de vin nemaiintalnite in alte parti ale Italiei, din podgorii amplasate pe terase sapate in munti. La 50 de kilometri sud-est de Cinque Terre, turistii vor gasi faimoasele plaje de la Forte dei Marmi (nordul Toscanei) si pesterile Carrara, de unde este extrasa marmura de cea mai buna calitate, folosita inca din cele mai vechi timpuri de artistii italieni. La vest de Genova plajele se intind continuu de la Savona (50 km vest de Genova), Albenga (90 Km), Imperia (120 Km), Sanremo (145Km), Ventimiglia (165 Km), pana in Franta, la Monaco (180 Km), Nisa (195 Km) si Cannes (230 Km). Marea liguriana a fost recent caracterizata ca una din cele mai curate ape din Italia. Oferim transport privat in functie de cerintele pe care le aveti, pentru dumneavoastra si cei care din grupul dumneavoastra catre toate destinatiile si catre alte locatii. Daca nu gasiti o anumita destinatie pe site-ul nostru www.aeroportorastransfer.com, va rugam contactati-ne pentru a obtine un pret si detalii.

Transportul public din Genova este asigurat de autobuze, trenuri si metrouri. Liniile de cale ferata unesc Genova cu Torino, Milano si Roma, punand la dispozitia calatorilor curse regulate intre orase (trenurile rapide nu sunt inca disponibile in Genova). Aceste linii sunt extinse pana la vest in Franta.

Aeroportul Genova Cristoforo Colombo este localizat la circa 15 kilometri de centrul orasului, durata normala a acestei rute fiind de aproximativ 25 de minute. De pe aeroport decoleaza non-stop zboruri catre Roma si alte orase importante din Italia. De asemeni veti gasi zboruri catre principalele orase europeene, si chiar cateva destinatii intercontinentale oferite de diferite companii aeriene. Pentru mai multe detalii legate de Aeroportul din Genova, va rugam vizitati site-ul oficial apasand aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)