Taxi de la Kapitan Andreevo la Sofia
Conectare
Pret transfer de la Kapitan Andreevo la Sofia
PLECARE:
Kapitan Andreevo

DESTINATIA:
Sofia

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Kapitan Andreevo la Sofia. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Sofia, folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Kapitan Andreevo si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Kapitan Andreevo in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Sedan246 Euros487 Euros
4 - 7Minibus277 Euros549 Euros
8 - 14Minibus 16537 Euros1068 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 170 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Kapitan Andreevo la Sofia ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Kapitan Andreevo la Sofia sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Kapitan Andreevo, taxi de la Kapitan Andreevo, transfer de la Kapitan Andreevo si transferuri personalizate cu autobuze in Kapitan Andreevo, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Kapitan Andreevo sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Kapitan Andreevo detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Kapitan Andreevo aeroport sau pentru orice alt transfer in Kapitan Andreevo include:
  • Transferuri private de la Kapitan Andreevo spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Kapitan Andreevo, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Kapitan Andreevo folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Kapitan Andreevo si Sofia
  • Locul de intalnire in Kapitan Andreevo: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Kapitan Andreevo la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Sofia dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Kapitan Andreevo aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)