Taxi de la Kazanlak la Sofia Aeroport (SOF)
Conectare
Pret transfer de la Kazanlak la Sofia Aeroport (SOF)
PLECARE:
Kazanlak

DESTINATIA:
Sofia Aeroport (SOF)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Kazanlak la Sofia Aeroport (SOF). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Sofia Aeroport (SOF), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Kazanlak si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Kazanlak in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Sedan190 Euros375 Euros
4 - 7Minibus211 Euros418 Euros
8 - 14Minibus 16294 Euros583 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 155 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Kazanlak la Sofia Aeroport (SOF) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Kazanlak la Sofia Aeroport (SOF) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Kazanlak, taxi de la Kazanlak, transfer de la Kazanlak si transferuri personalizate cu autobuze in Kazanlak, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Kazanlak sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Kazanlak detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Kazanlak aeroport sau pentru orice alt transfer in Kazanlak include:
  • Transferuri private de la Kazanlak spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Kazanlak, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Kazanlak folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Kazanlak si Sofia Aeroport (SOF)
  • Locul de intalnire in Kazanlak: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Kazanlak la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Sofia Aeroport (SOF) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Kazanlak aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)