Taxi de la Le Grand Bornand la Grenoble Aeroport (GNB)
Conectare
Pret transfer de la Le Grand Bornand la Grenoble Aeroport (GNB)
PLECARE:
Le Grand Bornand

DESTINATIA:
Grenoble Aeroport (GNB)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Le Grand Bornand la Grenoble Aeroport (GNB). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Grenoble Aeroport (GNB), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Le Grand Bornand si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Le Grand Bornand in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Mercedes E-Class356 Euros700 Euros
4 - 7Mercedes V-Class409 Euros806 Euros
8Comfort Van425 Euros838 Euros
9 - 102 x Vehicles764 Euros1514 Euros
11 - 142 x Mercedes V-Class814 Euros1614 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 110 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Le Grand Bornand la Grenoble Aeroport (GNB) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Le Grand Bornand la Grenoble Aeroport (GNB) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Le Grand Bornand, taxi de la Le Grand Bornand, transfer de la Le Grand Bornand si transferuri personalizate cu autobuze in Le Grand Bornand, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Le Grand Bornand sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Le Grand Bornand detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Le Grand Bornand aeroport sau pentru orice alt transfer in Le Grand Bornand include:
  • Transferuri private de la Le Grand Bornand spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Le Grand Bornand, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Le Grand Bornand folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Le Grand Bornand si Grenoble Aeroport (GNB)
  • Locul de intalnire in Le Grand Bornand: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Le Grand Bornand la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Grenoble Aeroport (GNB) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Le Grand Bornand aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2023 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)