Conectare
Levanto transfer lista de preturi
PLECAREA:
Levanto

schimba orasul | alte plecari de la Bergamo
Va rugam sa selectati DESTINATIA:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavostra nu este listat va rugam dati clic aici pentru a va contrui propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi operam transferuri private de la Levanto la Bergamo hoteluri, adrese generice si orice alt oras apropiat Bergamo. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji rezervat in Bergamo de la Levanto: veti fi surprins sa descoperiti o mare valoare oferita banilor, in comparatie cu serviciul de taxi regulat.

Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul destinatie ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Levanto
In cazul in care orasul de destinatie nu este afisat mai sus, va puteti crea propriul transfer din Levanto de la Levanto sau din orice alta locatie. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de destinatie nu este afisat mai sus.


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Levanto SAU Bergamo BGO Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne in legatura cu transferurile de taxi, van, microbuz in Levanto
In cazul in care destinatia nu este listata, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Levanto, taxi de la Levanto, transfer de la Levanto si transferuri personalizate cu autobuzul in Levanto, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Levanto sau in orice alt loc pe care il doriti.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Levanto, dumneavoastra doar cereti informatii


Levanto detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Levanto aeroport sau pentru orice alt transfer in Levanto include:
  • Transferuri private de la Levanto spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Levanto, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Levanto folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Levanto
  • Locul de intalnire in Levanto: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Levanto la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Levanto dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Levanto aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Bergamo informatii
Bergamo este situat in inima regiunii Lombardia, in nordul Italiei, la poalele Alpilor. Bergamo este impartit in doua parti, partea de jos, ridicata pe un platou cu numeroase constructii moderne, si partea de sus, aflata pe varful unui deal , cu cladirile sale vechi, si cele mai interesante monumente. Tot aici turistii pot gasi numeroase magazine de suveniruri. Cele doua parti ale orasului sunt conectate prin strazi inguste, scari si o telecabina.

Cele mai importante monumente ce se gasesc in partea de sus a orasului, sunt Bazilica Sfintei Maria Maggiore, cladita in jurul anului 1130 d.H, cladire ce a fost modificata frecvent in secolele ce au urmat. Biserica prezinta fresce, sculpturi, precum si o fatada foarte bine conservate de-a lungul vremii. Palazzo della Ragione a fost construit in timpul secolului al XII-lea si a fost multa vreme cel mai important centru al administratiei din regiune, insa actualmente gazduieste un muzeu unde se pot admira o varietatea de tablouri Accademia Carrara . Castelul “Rocca” este o alta constructie remarcabila, inceputa in secolul al XIV-lea si terminata de catre Azzone Visconti. Pe strazile din partea veche a orasului, numeroase locatii servesc mancaruri traditionale, specifice zonei, precum si o colectie impresionanta de vinuri..

Din Bergamo puteti ajunge cu usurinta in multe alte localitati importante din nordul Italiei, precum si in diverse locatii in care puteti admira minunate peisaje ale naturii. Valea Val Brembana este localizata la doar cativa kilometri nord de Bergamo intre muntii pre-Alpi. De aici incep carari de lungimi diferite, pe parcursul carora turistii pot admira simplitatea vietii micilor comunitati montane, precum si magicile privelisti din Alpi. Lacul Iseo, aflat la 25 de kilometri est de Bergamo, reprezinta o alta atractie turistica, datorita peisajelor precum si a arhitecturii interesante ale oraselelor din regiune, in timp ce Lacul Garda, avand cunoscutul parc tematic Gardaland, este situat putin mai in est, la 90 de kilometri de Bergamo. Oferim transport privat in functie de cerintele dumneavoastra, catre toate destinatiile, pentru dumeavostra si grupul dumneavoastra. Puteti ajunge de la Bergamo cu usurinta in orase ca Brescia, Desenzano del Garda, Peschiera del Garda, Verona sau Milano. Daca nu reusiti sa regasiti destinatia dumneavoastra in lista nostra pe www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contacti pentru a ne cere preturi sau detalii.

Multi calatori aleg sa aterizeze pe aeroportul Orio Serio Bergamo, datorita faptului ca acesta este invecinat cu Milano. De asemeni aici multe agentii aeriene ofera zboruri la preturi mici. Pentru cei ce doresc sa calatoreasca catre sau dinspre Milano, Aeroportul Orio Bergamo poate reprezenta o optiune mai avantajoasa decat aeroportul Milano Malpensa (MXP) deoarece distanta catre Milano e aceeasi (aproximativ 50 de kilometri), dar legatura este facuta de o autostrada cu 8 benzi, deseori mai putin aglomerata decat cea dintre Milano si Milano Malpensa. Calatoria dintre Aeroportul Orio si Milano dureaza aproximativ 1 ora.

Desigur va punem la dispozitie transferuri ieftine de la Aeroportul Bergamo la Milano si inapoi, avand comfortul unui transfer privat, cu siguranta unui cost fix, prestabilit, indiferent de durata traseului dumneavoastra. Acesta este locul potrivit pentru a va rezerva o masina privata de Aeroportul Bergamo la Milano, sau inapoi. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Bergamo Orio al Serio puteti vizita pagina oficiala aici. Daca doriti transfer in Milan de la oricare alt aeroport sau loc, va rugam sa accesati pagina transferuri Milano.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)