Taxi de la Limone Piemonte la Genova
Conectare
Pret transfer de la Limone Piemonte la Genova
PLECARE:
Limone Piemonte

DESTINATIA:
Genova

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Limone Piemonte la Genova. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Genova, folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Limone Piemonte si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Limone Piemonte in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Limousine E class292 Euros574 Euros
4 - 5luxury van310 Euros608 Euros
6 - 8luxury minibus329 Euros646 Euros
9 - 14luxury bus453 Euros894 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 135 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Limone Piemonte la Genova ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Limone Piemonte la Genova sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Limone Piemonte, taxi de la Limone Piemonte, transfer de la Limone Piemonte si transferuri personalizate cu autobuze in Limone Piemonte, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Limone Piemonte sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Limone Piemonte detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Limone Piemonte aeroport sau pentru orice alt transfer in Limone Piemonte include:
  • Transferuri private de la Limone Piemonte spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Limone Piemonte, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Limone Piemonte folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Limone Piemonte si Genova
  • Locul de intalnire in Limone Piemonte: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Limone Piemonte la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Genova dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Limone Piemonte aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Genova informatii
Genova este situata in regiunea Liguriei, pe malurile marii Tireniene si este unul din cele mai importante porturi maritime al Italiei atat pentru pasageri cat si pentru industrie. De la Genova se poate ajunge rapid la zonele turistice fermecatoare ca Cinque Terre.

O portiune din centrul istoric al Genovei este inclus in Patrimoniul UNESCO. Unul din cele mai interesante detalii ale zonei este densa retea de stradute sau alei pitoresti numite “carrugi” ce serpuiesc printre inaltele si coloratele cladiri, fiind atat de inguste incat pot fi strabatute numai de pietoni si biciclete, conferind Genovei un “aer Marocan”. "Lanterna Genovei" este un far inalt de 77 de metri, construit pe o stanca inalta de peste 44 de metri ce isi aduce inca contributie ca instrument de navigare si directionare pentru navele ce opereaza in portul principal. Langa far gasim si un mic muzeu dedicat istoriei Genovei si a portului sau. Aquarium-ul din Genova este cel mai mare din Italia si unul din cele mai mari din Europa, gazduind pesti si alte forme de viata marine adunate din toate lumea, primind mai bine de 1 milion de turisti in fiecare an. Dar in afara de aceste principale atractii, Genova are surprize de oferit la tot pasul. Putem include aici Catedrala Sfantului Lawrence, Palatul Dogilor si o multitudine de biserici. Bucataria in Genova are diferite specialitati caracteristice regiunii Liguria, ce nu mai pot fi regasite in alta parte a Italiei. Felurile de mancare cele mai cautate sunt cateva sortimente de pizza ( “focaccia” sau “farinata”, foarte diferite de restul tipurilor de pizza italiene) ce se regasesc in diferite varietati , ceapa prajita fiind ingredientul cel mai comun. "Pesto" este un sos special folosit ca topping pentru spagheti si alte tipuri de paste, facut prin zdrobirea in mojar a unor ingrediente ca frunze de busuioc ligurian, seminte de pin, diferite feluri de branza, usturoi si ulei de maslin virgin.

"Cinque Terre", asteapta sa fie descoperit. Zona este foarte cunoscuta pentru localitatile sale pitoresti (Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola) construite pe o portiune abrubta din coasta liguriana. Dincolo de terenul virgin, aici gasim sortimente de vin nemaiintalnite in alte parti ale Italiei, din podgorii amplasate pe terase sapate in munti. La 50 de kilometri sud-est de Cinque Terre, turistii vor gasi faimoasele plaje de la Forte dei Marmi (nordul Toscanei) si pesterile Carrara, de unde este extrasa marmura de cea mai buna calitate, folosita inca din cele mai vechi timpuri de artistii italieni. La vest de Genova plajele se intind continuu de la Savona (50 km vest de Genova), Albenga (90 Km), Imperia (120 Km), Sanremo (145Km), Ventimiglia (165 Km), pana in Franta, la Monaco (180 Km), Nisa (195 Km) si Cannes (230 Km). Marea liguriana a fost recent caracterizata ca una din cele mai curate ape din Italia. Oferim transport privat in functie de cerintele pe care le aveti, pentru dumneavoastra si cei care din grupul dumneavoastra catre toate destinatiile si catre alte locatii. Daca nu gasiti o anumita destinatie pe site-ul nostru www.aeroportorastransfer.com, va rugam contactati-ne pentru a obtine un pret si detalii.

Transportul public din Genova este asigurat de autobuze, trenuri si metrouri. Liniile de cale ferata unesc Genova cu Torino, Milano si Roma, punand la dispozitia calatorilor curse regulate intre orase (trenurile rapide nu sunt inca disponibile in Genova). Aceste linii sunt extinse pana la vest in Franta.

Aeroportul Genova Cristoforo Colombo este localizat la circa 15 kilometri de centrul orasului, durata normala a acestei rute fiind de aproximativ 25 de minute. De pe aeroport decoleaza non-stop zboruri catre Roma si alte orase importante din Italia. De asemeni veti gasi zboruri catre principalele orase europeene, si chiar cateva destinatii intercontinentale oferite de diferite companii aeriene. Pentru mai multe detalii legate de Aeroportul din Genova, va rugam vizitati site-ul oficial apasand aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)