Taxi de la Locarno la Basel Aeroport (BSL)
Conectare
Pret transfer de la Locarno la Basel Aeroport (BSL)
PLECARE:
Locarno

DESTINATIA:
Basel Aeroport (BSL)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Locarno la Basel Aeroport (BSL). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Basel Aeroport (BSL), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Locarno si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Locarno in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Sedan579 Euros1144 Euros
4 - 5Minivan629 Euros1244 Euros
6 - 7Minibus675 Euros1335 Euros
8Minibus705 Euros1394 Euros
9 - 10Bus849 Euros1682 Euros
11 - 12Bus878 Euros1740 Euros
13Bus891 Euros1767 Euros
14Bus966 Euros1917 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 166 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Locarno la Basel Aeroport (BSL) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Locarno la Basel Aeroport (BSL) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Locarno, taxi de la Locarno, transfer de la Locarno si transferuri personalizate cu autobuze in Locarno, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Locarno sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Locarno detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Locarno aeroport sau pentru orice alt transfer in Locarno include:
  • Transferuri private de la Locarno spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Locarno, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Locarno folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Locarno si Basel Aeroport (BSL)
  • Locul de intalnire in Locarno: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Locarno la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Basel Aeroport (BSL) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Locarno aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)