Taxi de la Lugano (Elvetia) la Florenta S.M.Novella Gara
Conectare
Pret transfer de la Lugano (Elvetia) la Florenta S.M.Novella Gara
PLECARE:
Lugano (Elvetia)

DESTINATIA:
Florenta S.M.Novella Gara

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Lugano (Elvetia) la Florenta S.M.Novella Gara. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Florenta S.M.Novella Gara, folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Lugano (elvetia) si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Lugano (Elvetia) in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Limousine E class615 Euros1218 Euros
4 - 6luxury van639 Euros1266 Euros
7 - 8luxury minibus664 Euros1316 Euros
9 - 14luxury bus1299 Euros2584 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 235 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Lugano (Elvetia) la Florenta S.M.Novella Gara ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Lugano (Elvetia) la Florenta S.M.Novella Gara sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Lugano (elvetia), taxi de la Lugano (Elvetia), transfer de la Lugano (Elvetia) si transferuri personalizate cu autobuze in Lugano (elvetia), va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Lugano (elvetia) sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Lugano (elvetia) detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Lugano (elvetia) aeroport sau pentru orice alt transfer in Lugano (elvetia) include:
  • Transferuri private de la Lugano (elvetia) spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Lugano (elvetia), doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Lugano (Elvetia) folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Lugano (Elvetia) si Florenta S.M.Novella Gara
  • Locul de intalnire in Lugano (Elvetia): unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Lugano (Elvetia) la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Florenta S.M.Novella Gara dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Lugano (elvetia) aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Florenta informatii
Florenta este amplasata in inima regiunii Toscana si unul din cele mai interesante orase datorita artei si culturii. Florenta este de asemeni un punct de plecare exceptional pentru calatorii in natura, dar vizitatorii pot poposi si la nenumaratele podgorii si crame pentru degustari de vinuri, sau pot vizita orase atractive ca Pisa, Lucca, Siena si Carrara.

Puteti incepe turul Florentei incepand cu superba Catedrala a Florentei (Bazilica Sfintei Maria del Fiore) si al sau turn Giotto, construit din anul 1296, proiectat, sculptat si pictat de unii din cei mai importanti artisti din istoria Italiei ca Brunelleschi sau Giotto. Fatada catedralei este o piesa de arta unica, cu placi din marmura de culoare alba, verde sau roz. Galeriile Ufifizi este unul dintre cele mai importante muzee de arta din lume, continand tablouri unice , fresce si statui, opere ale unor artisti precum Giotto, Cimbaue, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raffaello, Caravaggio. Ponte Vecchio ("podul vechi") este unul din simbolurile Florentei, acesta traversand Raul Arno, cu case si magazine construite pe suprafata sa. Dar acestea sunt doar cateva din locatiile demne de vizitat in Florenta, meritand macar o vizita de cateva zile, in special pentru cei pasionati de arta.

Transportul public in Florenta este in principal asigurat de autobuze si microbuze, orasul fiind cu adevarat interconectat cu restul Italiei printr-o retea de trenuri regionale si de mare viteza, oferind curse la orice ora catre Roma, Milano, Bologna si alte orase in Toscana. Cele mai importante statii de tren in Florenta sunt Santa Maria Novella precum si cele mai mici, Campo Marte si Riffredi folosite in general pentru rute regionale.

Dar Minunile regiunii Toscana nu se rezuma insa la Florenta: Pisa cu turnul sau faimos; Lucca, cu ale sale piete si gradini mediavale; Siena, cuoscuta pentru piata centrala; Carrara pentru pesteri in formatiuni marmoase, cat si pentru vinul din regiunea rurala considerat unul din cele mai bune vinuri din Italia, si agriturismul zonei in general excelent organizat, toate aflate in vecinatatea Florentei. Bineinteles ca oferim transferuri private pentru dumneavoastra si grupul cu care calatoriti din Florenta catre toate aceste destinatii, sau oriunde aveti nevoie sa ajungeti. Daca nu gasiti o anumita locatie in lista noastra, va rugam sa ne contactati pentru a cere detalii despre pret.

Aeroportul Florenta Peretola este situat la circa 8 kilometri de centru Florentei si transferul de la Florenta Aeroport la Florenta dureaza aproximativ 20 de minute. Pentru mai multe informatii despre Florenta Aeroport, va rugam sa accesati aici.

Cei mai multi turisti din Florenta vor vrea probabil sa ajunga sau sa plece de la Aeroportul Pisa, pentru a-si prelungi sederea in Toscana si pentru a vizita Pisa. Oferim transport privat de la Pisa la Florenta si inapoi. Pentru mai multe informatii referitoare la transferul Pisa-Florenta, va rugam apasati aici. Un transfer de la Aeroportul Pisa la Florenta dureaza in general intre 60-90 de minute, avand 80 de kilometri. Noi va oferim servicii la un pret fix, prestabilit, atunci cand faceti rezervarea, asa ca nu va trebui sa platiti nimic in plus daca durata transferului este prelungita din cauza eventualelor blocaje in trafic sau devieri. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Pisa, va rugam accesati aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)