Taxi de la Mojacar la Alicante Port (Marina de Alicante)
Conectare
Pret transfer de la Mojacar la Alicante Port (Marina de Alicante)
PLECARE:
Mojacar

DESTINATIA:
Alicante Port (Marina de Alicante)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Mojacar la Alicante Port (Marina de Alicante). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Alicante Port (Marina de Alicante), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Mojacar si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Mojacar in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Sedan357 Euros700 Euros
4 - 5Minivan488 Euros961 Euros
6 - 8Minibus768 Euros1521 Euros
9 - 14Coach861 Euros1705 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 140 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Mojacar la Alicante Port (Marina de Alicante) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Mojacar la Alicante Port (Marina de Alicante) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Mojacar, taxi de la Mojacar, transfer de la Mojacar si transferuri personalizate cu autobuze in Mojacar, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Mojacar sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Mojacar detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Mojacar aeroport sau pentru orice alt transfer in Mojacar include:
  • Transferuri private de la Mojacar spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Mojacar, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Mojacar folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Mojacar si Alicante Port (Marina de Alicante)
  • Locul de intalnire in Mojacar: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Mojacar la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Alicante Port (Marina de Alicante) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Mojacar aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2024 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)