Taxi de la Olula del Rio (via Tabernas) la Almeria Aeroport (LEI)
Conectare
Pret transfer de la Olula del Rio (via Tabernas) la Almeria Aeroport (LEI)
PLECARE:
Olula del Rio (via Tabernas)

DESTINATIA:
Almeria Aeroport (LEI)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Olula del Rio (via Tabernas) la Almeria Aeroport (LEI). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Almeria Aeroport (LEI), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Olula Del Rio (via Tabernas) si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Olula del Rio (via Tabernas) in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 4Sedan112 Euros224 Euros
5 - 6Minivan Premium161 Euros322 Euros
7Minivan Premium171 Euros342 Euros
8Van V-Class192 Euros384 Euros
9 - 10Van Premium192 Euros384 Euros
11 - 14Van Premium202 Euros404 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 80 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Olula del Rio (via Tabernas) la Almeria Aeroport (LEI) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Olula del Rio (via Tabernas) la Almeria Aeroport (LEI) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Olula Del Rio (via Tabernas), taxi de la Olula del Rio (via Tabernas), transfer de la Olula del Rio (via Tabernas) si transferuri personalizate cu autobuze in Olula Del Rio (via Tabernas), va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Olula Del Rio (via Tabernas) sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Olula Del Rio (via Tabernas) detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Olula Del Rio (via Tabernas) aeroport sau pentru orice alt transfer in Olula Del Rio (via Tabernas) include:
  • Transferuri private de la Olula Del Rio (via Tabernas) spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Olula Del Rio (via Tabernas), doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Olula del Rio (via Tabernas) folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Olula del Rio (via Tabernas) si Almeria Aeroport (LEI)
  • Locul de intalnire in Olula del Rio (via Tabernas): unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Olula del Rio (via Tabernas) la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Almeria Aeroport (LEI) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Olula Del Rio (via Tabernas) aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2024 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)