Taxi de la Piancavallo (Verbania) la Zurich Aeroport (ZRH)
Conectare
Pret transfer de la Piancavallo (Verbania) la Zurich Aeroport (ZRH)
PLECARE:
Piancavallo (Verbania)

DESTINATIA:
Zurich Aeroport (ZRH)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Piancavallo (Verbania) la Zurich Aeroport (ZRH). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Zurich Aeroport (ZRH), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Piancavallo (verbania) si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Piancavallo (Verbania) in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Sedan1012 Euros2013 Euros
4 - 5Minivan1044 Euros2078 Euros
6 - 7Minibus1071 Euros2131 Euros
8Minibus1102 Euros2194 Euros
9 - 10Bus1158 Euros2305 Euros
11 - 12Bus1189 Euros2368 Euros
13 - 14Bus1570 Euros3129 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 210 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Piancavallo (Verbania) la Zurich Aeroport (ZRH) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Piancavallo (Verbania) la Zurich Aeroport (ZRH) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Piancavallo (verbania), taxi de la Piancavallo (Verbania), transfer de la Piancavallo (Verbania) si transferuri personalizate cu autobuze in Piancavallo (verbania), va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Piancavallo (verbania) sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Piancavallo (verbania) detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Piancavallo (verbania) aeroport sau pentru orice alt transfer in Piancavallo (verbania) include:
  • Transferuri private de la Piancavallo (verbania) spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Piancavallo (verbania), doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Piancavallo (Verbania) folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Piancavallo (Verbania) si Zurich Aeroport (ZRH)
  • Locul de intalnire in Piancavallo (Verbania): unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Piancavallo (Verbania) la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Zurich Aeroport (ZRH) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Piancavallo (verbania) aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)