Taxi de la Pinzolo la Milano Centrale Gara
Conectare
Pret transfer de la Pinzolo la Milano Centrale Gara
PLECARE:
Pinzolo

DESTINATIA:
Milano Centrale Gara

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Pinzolo la Milano Centrale Gara. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Milano Centrale Gara, folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Pinzolo si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Pinzolo in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Limousine E class413 Euros820 Euros
4 - 6Luxury van515 Euros1024 Euros
7 - 8Luxury minibus567 Euros1128 Euros
9 - 14Luxury bus1082 Euros2158 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 190 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Pinzolo la Milano Centrale Gara ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Pinzolo la Milano Centrale Gara sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Pinzolo, taxi de la Pinzolo, transfer de la Pinzolo si transferuri personalizate cu autobuze in Pinzolo, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Pinzolo sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Pinzolo detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Pinzolo aeroport sau pentru orice alt transfer in Pinzolo include:
  • Transferuri private de la Pinzolo spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Pinzolo, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Pinzolo folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Pinzolo si Milano Centrale Gara
  • Locul de intalnire in Pinzolo: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Pinzolo la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Milano Centrale Gara dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Pinzolo aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Milano informatii
Milano este principalul centru comercial si de afaceri al Italiei, fiind amplast la sud de muntii Alpi, fiind in acelasi timp foarte aproape de cateva locuri pitoresti, precum Lacul Como sau Lacul Maggiore. Milano este un oras foarte dinamic, cu o oferta vasta de muzee interesante, precum Muzeul National al Stiintei si Tehnologiei, Castelul Sforzesco (Castello Sforzesco), precum si alte importante biserici precum Catedrala Milan (Duomo di Milano), reprezentand una din cele mai frumoase creatii arhitecturale in stil gotic din Italia, ca sa nu mai pomenim de Biserica Santa Maria delle Grazie, care se poate lauda cu faimoasa pictura a lui Leonardo - Cina cea de taina.

Milano este de asemenenea considerat o locatie ideala, o sesiune de shopping, aici adunandu-se multi designeri de moda pentru a expune si a comercializa propriile creatii, designeri celebri ca Armani, Versace, Prada, Dolce and Gabbana, Pucci, Gucci si multi altii, cu o oferata de buticuri de moda unice amplasate intr-un cadru perfect in Galeriile Vittorio Emanuele, cat si pe strazile vibrante din centrul orasului. Mancarea servita in zecile de restaurante are origine specifica din toate zonele Italiei si este grozava.

Multe alte atractii va asteapta si in afara orasului. Como, situat la aproximativ 40 kilometrii in nord-vest, este o locatie celebra in lume pentru magia privelistilor oferite de tinut, presarat cu orasele mici, unde timpul pare ca s-a oprit in loc de cateva secole. Lacul Maggiore, poate fi intalnit un pic mai la vest, imbie vizitatorii cu ale sale insule imbracate in flori colorate pe timpul verii. Vigevano, la 30 kilometri in sudul Milanului, are una din cele mai frumoase piete din Italia, inconjurata de o arcada de-a lungul careia se gasesc magazine caracteristice, arcada ce se termina cu o catedrala ce are fatada curbata. Mai la est, gasim Bergamo, deseori folosit ca un loc de sosire sau plecare, deoarece pe aeroportul Orio al Serio, aterizeaza si decoleaza multe zboruri la preturi mici ale companiilor aeriene. Bergamo este de asemeni un oras extraordinar, cu un centru bogat in restaurante cu mancaruri specifice ale zonei, si este un punct bun de plecare pentru drumetii si excursii in Alpi. De pe site-ul nostru www.aeroportorastransfer.com puteti rezerva transferuri de la Milano spre toate aceste destinatii, si nu numai. Daca destinatia pe care o cautati nu poate fi gasita in lista noastra, va rugam contacti-ne pentru a primi o oferta precum si informatii despre disponibilitate.

Milano are una din cele mai bine puse la punct statii de tren din Italia, deservita de trenuri de mare viteza, cat si de trenuri regionale. De asemeni in aria Milanului putem gasi 3 aeroporturi (Malpensa, Linate si Bergamo), interconectand orasul cu toate regiunile din tara precum si din lume. Datorita amplasarii sale geografice si a rutelor asigurate de catre serviciile feroviare si aeriene, Milano poate constitui un punct excelent de plecare catre alta locatie din Italia sau din Europa centrala.

Aeroportul Milano Malpensa (MXP) este localizat la 55 de kilometri nord-vest de centrul Milanului, durata de timp, in conditii normale pentru un astfel de transfer fiind de aproximativ o ora. Pentru mai multe informatii despre acest aeroport, va rugam vizitati site-ul oficial Malpensa Aeroport.

Aeroportul Milano Linate (LIN) este localizat la doar 6 kilometrii in sud-est de centrul orasului Milano, durata de timp, in conditii normale pentru un astfel de transfer fiind de aproximativ 25 de minute. Pentru mai multe informatii despre acest aeroport, va rugam vizitati site-ul oficial Linate aeroport.

Aeroportul Bergamo Orio al Serio (BGY) este folosit mai ales datorita zborurilor ieftine, ca alternativa a celorlalte 2 aeroporturi de langa Milano. Este amplasat la 55 kilometri in nord-estul Milanului, durata de timp, in conditii normale pentru un astfel de transfer fiind de aproximativ 1 ora. Pentru a rezervara transferul de la Milano la Aeroportul Bergamo, va rugam vizitati pagina nostra cu Transfer Bergamo Aeroport . Datorita faptului ca aeroportul este situat in aria Milanului, este deseori denumit "aeroportul Milano Bergamo". Oferim transport privat de la aeroport spre Milano si vice-versa.


Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2023 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)