Conectare
Pinzolo transfer lista de preturi
PLECAREA:
Pinzolo

schimba orasul | alte plecari de la Verona
Va rugam sa selectati DESTINATIA:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavostra nu este listat va rugam dati clic aici pentru a va contrui propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi operam transferuri private de la Pinzolo la Verona hoteluri, adrese generice si orice alt oras apropiat Verona. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji rezervat in Verona de la Pinzolo: veti fi surprins sa descoperiti o mare valoare oferita banilor, in comparatie cu serviciul de taxi regulat.

Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul destinatie ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Pinzolo
In cazul in care orasul de destinatie nu este afisat mai sus, va puteti crea propriul transfer din Pinzolo de la Pinzolo sau din orice alta locatie. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de destinatie nu este afisat mai sus.


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Pinzolo SAU Italy, Verona Porta Nuova railway station

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne in legatura cu transferurile de taxi, van, microbuz in Pinzolo
In cazul in care destinatia nu este listata, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Pinzolo, taxi de la Pinzolo, transfer de la Pinzolo si transferuri personalizate cu autobuzul in Pinzolo, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Pinzolo sau in orice alt loc pe care il doriti.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Pinzolo, dumneavoastra doar cereti informatii


Pinzolo detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Pinzolo aeroport sau pentru orice alt transfer in Pinzolo include:
  • Transferuri private de la Pinzolo spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Pinzolo, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Pinzolo folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Pinzolo
  • Locul de intalnire in Pinzolo: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Pinzolo la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Pinzolo dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Pinzolo aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Verona informatii
Verona este localizata in regiunea Veneto, in nordul Italiei, la sud de Alpi si est de Lacul Garda. Datorita arhitecturii deosebite si al modului de structurare a orasului, Verona este inscris in patrimoniul UNESCO si atrage mai mult de trei milioane de turisti anual, veniti din toate colturile lumii. Alte atractii turistice, cum ar fi Venetia, Alpii si lacul Garda, sunt toate in imediata apropiere a Veronei.

Va puteti incepe turul in Verona de la vechea Arena (Arena di Verona), un amfiteatru roman aflat intr-o stare de conservare excelenta, ce inca mai gazduieste importante spectacole de opera si alte spectacole. Dar ceea ce a facut ca orasul Verona sa fie cunoscut in toata lumea este piesa lui William Shakespeare despre povestea de dragoste dintre Romeo si Julieta, aici, faimosul balcon al casei Julietei poate fi vizitat de catre turisti. "Piazza delle Erbe" este probabil cea mai veche piata din Verona, in timpul Imperiului Roman a fost principalul centru politic si economic al orasului. Piata este delimitata de mai multe cladiri medievale iar in centru are o fantana ce dateaza din 380 I.H. Dupa cum am mentionat si mai devreme modul de structurare al orasului este destul de deosebit, orasul pastrandu-si "amprenta" din timpul Imperiului Roman, zidurile originale inca existand in unele parti ale orasului. Verona este taiata in doua parti de catre raul Adige, ce formeaza o meandra ingusta exact in jurul partii vechi al orasului: o serie de poduri, unele dintre ele destul de vechi si pitoresti, asigura circulatia catre si dinspre centrul orasului. Orasul Verona este deasemenea foarte important deoarece gazduieste de-a lungul anului diferite evenimente, cum ar fi festivaluri, diverse spectacole si targuri.

Din Verona pot fi accesate cu usurinta si alte orase importante din nordul Italiei, cat si zone de agrement. Verona este situata chiar la jumatatea distantei dintre Milano si Venetia, la aproximativ 120 km de fiecare din ele. Lacul Garda, cu peisajele sale pitoresti, formate din coline si munti in depresiunile carora gasim mici orase traditionale, este situat la doar 20 km spre vest de Verona. La tarmul lacului este situat cunoscutul parc tematic Gardaland. Pentru iubitorii de natura, la aproximativ 120 km spre nord, se poate face o excursie scurta sau de mai multe zile in Alpi, in regiunea Trentino Alto Adige, ce include Muntii Dolomiti, inclusi recent in Patrimoniul UNESCO datorita geologiei lor. Va putem oferi trasferuri personalizate catre toate aceste destinatii si chiar mai mult, pentru dumneavoastra imprenuna cu persoanele alaturi de care calatoriti. Daca destinatia dumneavoastra nu apare pe pagina noastra web www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contactati pentru a va asista cu un pret si cu orice alta informatie.

Transportul public in Verona este asigurat de autobuze, in timp ce caile ferate fac legatura cu Torino, Trieste si Roma, incluzand majoritatea oraselor dintre acestea cum ar fi Bologna sau Venetia. Trenurile Eurostar opereaza din gara principala a Veronei, numita "Verona Porta Nuova", in timp ce cursele regionale opresc si la gara "Verona Porta Vescovo". Ambele gari se afla la 25 minute de mers pe jos de centrul medieval al Veronei.


Aeroportul Verona Catullo este situat la 15 kilometri de centrul Veronei, iar un transfer dureaza de obicei in jur de 25 minute. Acest aeroport asigura legatura, non – stop, cu majoritatea oraselor importante din Italia si nordul Europei, cat si cu destinatii mai indepartate, servicii oferite de companiile aeriene sub forma de zboruri regulate sau charter. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Verona, va rugam sa accesati pagina oficiala aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2023 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)