Taxi de la Pisa Aeroport (PSA) la Florenta
Conectare
Pret transfer de la Pisa Aeroport (PSA) la Florenta
PLECARE:
Pisa Aeroport (PSA)

DESTINATIA:
Florenta

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Pisa Aeroport (PSA) la Florenta. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Florenta, folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Pisa Aeroport (psa) si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Pisa Aeroport (PSA) in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Limousine E class147 Euros290 Euros
4 - 6luxury van157 Euros310 Euros
7 - 8luxury minibus168 Euros332 Euros
9 - 14luxury bus304 Euros601 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 100 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Pisa Aeroport (PSA) la Florenta ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Pisa Aeroport (PSA) la Florenta sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Pisa Aeroport (psa), taxi de la Pisa Aeroport (PSA), transfer de la Pisa Aeroport (PSA) si transferuri personalizate cu autobuze in Pisa Aeroport (psa), va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Pisa Aeroport (psa) sau in orice alt loc unde doriti.



Mi-ar placea sa:


Pisa Aeroport (psa) detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Pisa Aeroport (psa) aeroport sau pentru orice alt transfer in Pisa Aeroport (psa) include:
  • Transferuri private de la Pisa Aeroport (psa) spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Pisa Aeroport (psa), doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Pisa Aeroport (PSA) folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Pisa Aeroport (PSA) si Florenta
  • Locul de intalnire in Pisa Aeroport (PSA): unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Pisa Aeroport (PSA) la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Florenta dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Pisa Aeroport (psa) aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Pisa informatii
Pisa este cunoscuta in intreaga lume pentru al sau turn inclinat ( Torre de Pisa), dar atractiile pe care orasul le ofera nu se opresc aici si multe comori zac ascunse gata sa fie descoperite de vizitatorii ce strabat strazile medievale ale orasului. Pisa este de asemeni un punct de plecare excelent pentru un tur al regiunii Toscana, regiunea cunoscuta pentru orasele sale culturale Florenta, Lucca, Siena, Carrara, dar si pentru podgoriile cele mai celebre din Italia.

Puteti incepe turul cu faimoasa Piata Miracolelor ( Piazza dei Miracoli), cunoscuta ca si Piata Catedralei (Piazza del Duomo ), ce gazduieste impresionantul turn inclinat cat si o catedrala, un baptiseriu si un cimitir monument ( Campo Santo ). Constructia monumentului complex a inceput cu catedrala in anul 1062, proiectata de arhitectul Busketo si a continuat in urmatoarele secole cu Turnul Inclinat din Pisa si celelalte monumente. Desi Piata Miracolelor este foarte cunoscuta in toata lumea, Pisa ascunde multe locatii ce vor face deliciul pasionatilor de arta si cultura. Piata Cavalerilor (Piazza dei Cavalieri ) este a doua mare piata in Pisa si a fost centrul comercial in perioada medievala; acum gazduieste o importanta universitate si cateva palate frumoase. Santa Maria della Spina este o biserica mica ridicata in anul 1230 de-a lungul tarmurilor raului Arno si este considerata una din cele mai reusite constructii in still gotic din Europa. Fata acestei biserici este facuta in intregime din marmura.

Multe alte obiective turistice pot fi vizitate si in jurul orasului Pisa. Orasul Lucca, aflat la doar 25 de kilometri distanta, are mai multe piete si cladiri medievale, in timp ce Florenta, la 80 de kilometri in est, numai are nevoie de prezentare. In Carrara gasim productivele si minunatele mine si pesteri cu marmura, ce pot fi vizitate in grupuri cu ghizi. Pe langa acestea tot de la Pisa puteti incepe un tur al degustarii de vinuri din Toscana, putand alege din varietatea de pensiuni agroturistice (ferme cu restaurante deschise peste noapte ) disponibile in toata regiunea. Noi www.aeroportorastransfer.com oferim servicii de transport privat de la Pisa la Florenta, Lucca, Carrara, Viareggio sau oriunde aveti nevoie sa ajungeti. Daca nu puteti gasi destinatia dorita in lista noastra on-line va rugam contactati-ne pentru a obtine o oferta.

Transportul public in Pisa este asigurat de autobuze si trenuri ce unesc Pisa cu aproape toate orasele din regiunea Toscana precum si alte regiuni ale Italiei. Cursele feroviare catre Roma si Milano sunt oferite printr-o linie regionala, pentru ca nu sunt trenuri de mare viteza ce opresc in Pisa.

Aeroportul Pisa Galileo Galilei este situat la 5 kilometri de centrul orasului si transferul in conditii normale va dura intre 10 si 20 de minute. Florenta este localizata la aproape 80 de kilometri la est si transferul de la aeroportul Pisa catre Florenta dureaza intre 60 si 90 de minute. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Pisa, va rugam consultati pagina oficiala aici.

Multe persoane ce viziteaza Pisa pot dori sa ajunga sau sa plece de la Aeroportul Florenta, pentru a-si extinde vizita si in alte locuri in Toscana. Noi oferim transferuri private de la Aeroportul Pisa la Florenta si inapoi, pentru mai multe informatii despre transferurile Florenta - Pisa, va rugam vedeti aici. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Florenta va rugam accesati aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)