Taxi de la Ponte di Legno la Verona Aeroport (VRN)
Conectare
Pret transfer de la Ponte di Legno la Verona Aeroport (VRN)
PLECARE:
Ponte di Legno

DESTINATIA:
Verona Aeroport (VRN)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Ponte di Legno la Verona Aeroport (VRN). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Verona Aeroport (VRN), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Ponte Di Legno si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Ponte di Legno in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Limousine E class344 Euros684 Euros
4 - 8Luxury minibus371 Euros738 Euros
9 - 14Luxury bus740 Euros1474 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 120 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Ponte di Legno la Verona Aeroport (VRN) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Ponte di Legno la Verona Aeroport (VRN) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Ponte Di Legno, taxi de la Ponte di Legno, transfer de la Ponte di Legno si transferuri personalizate cu autobuze in Ponte Di Legno, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Ponte Di Legno sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Ponte Di Legno detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Ponte Di Legno aeroport sau pentru orice alt transfer in Ponte Di Legno include:
  • Transferuri private de la Ponte Di Legno spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Ponte Di Legno, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Ponte di Legno folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Ponte di Legno si Verona Aeroport (VRN)
  • Locul de intalnire in Ponte di Legno: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Ponte di Legno la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Verona Aeroport (VRN) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Ponte Di Legno aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Verona informatii
Verona este localizata in regiunea Veneto, in nordul Italiei, la sud de Alpi si est de Lacul Garda. Datorita arhitecturii deosebite si al modului de structurare a orasului, Verona este inscris in patrimoniul UNESCO si atrage mai mult de trei milioane de turisti anual, veniti din toate colturile lumii. Alte atractii turistice, cum ar fi Venetia, Alpii si lacul Garda, sunt toate in imediata apropiere a Veronei.

Va puteti incepe turul in Verona de la vechea Arena (Arena di Verona), un amfiteatru roman aflat intr-o stare de conservare excelenta, ce inca mai gazduieste importante spectacole de opera si alte spectacole. Dar ceea ce a facut ca orasul Verona sa fie cunoscut in toata lumea este piesa lui William Shakespeare despre povestea de dragoste dintre Romeo si Julieta, aici, faimosul balcon al casei Julietei poate fi vizitat de catre turisti. "Piazza delle Erbe" este probabil cea mai veche piata din Verona, in timpul Imperiului Roman a fost principalul centru politic si economic al orasului. Piata este delimitata de mai multe cladiri medievale iar in centru are o fantana ce dateaza din 380 I.H. Dupa cum am mentionat si mai devreme modul de structurare al orasului este destul de deosebit, orasul pastrandu-si "amprenta" din timpul Imperiului Roman, zidurile originale inca existand in unele parti ale orasului. Verona este taiata in doua parti de catre raul Adige, ce formeaza o meandra ingusta exact in jurul partii vechi al orasului: o serie de poduri, unele dintre ele destul de vechi si pitoresti, asigura circulatia catre si dinspre centrul orasului. Orasul Verona este deasemenea foarte important deoarece gazduieste de-a lungul anului diferite evenimente, cum ar fi festivaluri, diverse spectacole si targuri.

Din Verona pot fi accesate cu usurinta si alte orase importante din nordul Italiei, cat si zone de agrement. Verona este situata chiar la jumatatea distantei dintre Milano si Venetia, la aproximativ 120 km de fiecare din ele. Lacul Garda, cu peisajele sale pitoresti, formate din coline si munti in depresiunile carora gasim mici orase traditionale, este situat la doar 20 km spre vest de Verona. La tarmul lacului este situat cunoscutul parc tematic Gardaland. Pentru iubitorii de natura, la aproximativ 120 km spre nord, se poate face o excursie scurta sau de mai multe zile in Alpi, in regiunea Trentino Alto Adige, ce include Muntii Dolomiti, inclusi recent in Patrimoniul UNESCO datorita geologiei lor. Va putem oferi trasferuri personalizate catre toate aceste destinatii si chiar mai mult, pentru dumneavoastra imprenuna cu persoanele alaturi de care calatoriti. Daca destinatia dumneavoastra nu apare pe pagina noastra web www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contactati pentru a va asista cu un pret si cu orice alta informatie.

Transportul public in Verona este asigurat de autobuze, in timp ce caile ferate fac legatura cu Torino, Trieste si Roma, incluzand majoritatea oraselor dintre acestea cum ar fi Bologna sau Venetia. Trenurile Eurostar opereaza din gara principala a Veronei, numita "Verona Porta Nuova", in timp ce cursele regionale opresc si la gara "Verona Porta Vescovo". Ambele gari se afla la 25 minute de mers pe jos de centrul medieval al Veronei.


Aeroportul Verona Catullo este situat la 15 kilometri de centrul Veronei, iar un transfer dureaza de obicei in jur de 25 minute. Acest aeroport asigura legatura, non – stop, cu majoritatea oraselor importante din Italia si nordul Europei, cat si cu destinatii mai indepartate, servicii oferite de companiile aeriene sub forma de zboruri regulate sau charter. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Verona, va rugam sa accesati pagina oficiala aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2023 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)