Taxi de la Reaup Lisse la Bordeaux
Conectare
Pret transfer de la Reaup Lisse la Bordeaux
PLECARE:
Reaup Lisse

DESTINATIA:
Bordeaux

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Reaup Lisse la Bordeaux. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Bordeaux, folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Reaup Lisse si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Reaup Lisse in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 4Sedan235 Euros470 Euros
5 - 6Minivan307 Euros614 Euros
7 - 8Minibus327 Euros654 Euros
9 - 102 x Vehicles545 Euros1090 Euros
11 - 122 x Vehicles617 Euros1234 Euros
13 - 142 x Vehicles637 Euros1274 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 105 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Reaup Lisse la Bordeaux ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Reaup Lisse la Bordeaux sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Reaup Lisse, taxi de la Reaup Lisse, transfer de la Reaup Lisse si transferuri personalizate cu autobuze in Reaup Lisse, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Reaup Lisse sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Reaup Lisse detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Reaup Lisse aeroport sau pentru orice alt transfer in Reaup Lisse include:
  • Transferuri private de la Reaup Lisse spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Reaup Lisse, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Reaup Lisse folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Reaup Lisse si Bordeaux
  • Locul de intalnire in Reaup Lisse: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Reaup Lisse la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Bordeaux dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Reaup Lisse aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)