Taxi de la St Jean d Arves la Grenoble Aeroport (GNB)
Conectare
Pret transfer de la St Jean d Arves la Grenoble Aeroport (GNB)
PLECARE:
St Jean d Arves

DESTINATIA:
Grenoble Aeroport (GNB)

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la St Jean d Arves la Grenoble Aeroport (GNB). Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Grenoble Aeroport (GNB), folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in St Jean D Arves si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi St Jean d Arves in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Mercedes E-Class380 Euros748 Euros
4 - 7Mercedes V-Class438 Euros864 Euros
8Comfort Van460 Euros908 Euros
9 - 102 x Vehicles815 Euros1616 Euros
11 - 142 x Mercedes V-Class872 Euros1730 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 130 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la St Jean d Arves la Grenoble Aeroport (GNB) ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la St Jean d Arves la Grenoble Aeroport (GNB) sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in St Jean D Arves, taxi de la St Jean d Arves, transfer de la St Jean d Arves si transferuri personalizate cu autobuze in St Jean D Arves, va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in St Jean D Arves sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


St Jean D Arves detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in St Jean D Arves aeroport sau pentru orice alt transfer in St Jean D Arves include:
  • Transferuri private de la St Jean D Arves spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la St Jean D Arves, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri St Jean d Arves folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre St Jean d Arves si Grenoble Aeroport (GNB)
  • Locul de intalnire in St Jean d Arves: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in St Jean d Arves la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Grenoble Aeroport (GNB) dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la St Jean D Arves aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)