Taxi de la Treviso Aeroport (TSF) la Venetia P.le Roma
Conectare
Pret transfer de la Treviso Aeroport (TSF) la Venetia P.le Roma
PLECARE:
Treviso Aeroport (TSF)

DESTINATIA:
Venetia P.le Roma

schimba orasul | schimba locul de plecare | schimba destinatia | schimb plecare<>destinatie
Noi oferim transferuri private de la Treviso Aeroport (TSF) la Venetia P.le Roma. Calatoreste in confortul unui transfer fara griji spre Venetia P.le Roma, folosind serviciul nostru de taxi privat.

Toate transferurile noastre in Treviso Aeroport (tsf) si imprejur sunt private si pot fi impartite numai cu familia, prietenii sau colegii dumneavoastra. Veti plati transferul de taxi Treviso Aeroport (TSF) in numerar direct la sofer, sau intrebati pentru plata in avans!

Transfer cu toate tarifele incluse
Pasageri Vehicul Dus Dus-intors
1 - 3Limousine E class85 Euros164 Euros
4 - 5luxury van90 Euros173 Euros
6 - 8luxury minibus101 Euros196 Euros
9 - 102 x luxury minibus181 Euros352 Euros
11 - 13191 Euros373 Euros
14200 Euros390 Euros
Preturi pe transfer (nu pe persoana). Tariful de noapte nu este inclus. Approx. trip time: 60 min.

Aveti intrebari cu privire la transferul cu taxiul, autobuzul de la Treviso Aeroport (TSF) la Venetia P.le Roma ?
Va rugam referiti-va la lista de preturi de transfer prevazuta mai sus daca sunteti doar in cautarea de PRETURI DE TAXI sau AUTOBUZ de la Treviso Aeroport (TSF) la Venetia P.le Roma sau daca doriti sa faceti o rezervare cu taxiul sau autobuzul. Veti primi tariful de transfer instantaneu si veti putea incepe o noua cerere de rezervare daca doriti.

In cazul in care aveti dificulati sau cereri speciale, cum ar fi destinatii ce nu sunt listate, sau rute personalizate, pentru grupuri de mai mult de 14 pasageri, pentru alte intrebari in legatura cu transferurile in Treviso Aeroport (tsf), taxi de la Treviso Aeroport (TSF), transfer de la Treviso Aeroport (TSF) si transferuri personalizate cu autobuze in Treviso Aeroport (tsf), va rugam sa ne contactati. Vom fi fericiti sa va raspundem la toate intrebarile in legatura cu transferul in Treviso Aeroport (tsf) sau in orice alt loc unde doriti.Mi-ar placea sa:


Treviso Aeroport (tsf) detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Treviso Aeroport (tsf) aeroport sau pentru orice alt transfer in Treviso Aeroport (tsf) include:
  • Transferuri private de la Treviso Aeroport (tsf) spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Treviso Aeroport (tsf), doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Treviso Aeroport (TSF) folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale intre Treviso Aeroport (TSF) si Venetia P.le Roma
  • Locul de intalnire in Treviso Aeroport (TSF): unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Treviso Aeroport (TSF) la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Venetia P.le Roma dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Treviso Aeroport (tsf) aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

Treviso informatii
Treviso este situat in regiunea Veneto, in nord-estul Italiei, la sud de Alpi si nord de Venetia. Treviso are un aeroport international (aeroportul Venetia-Treviso ) ce pune la dispozitia calatorilor o multitudine de zboruri la preturi mici.

Majoritatea oamenilor zboara la Treviso, pentru zborurile mai ieftine decat Aeroportul Venetia Marco Polo. De asemeni, dupa Treviso se gasesc o multitudine de locatii cunoscute peste tot in lume, facand din oras o cale importanta de acces pentru orasele din nord-vestul Italiiei. Treviso in sine este un oras fermecator, mentionat in diferitele statistici ca avand calitatea vietii foarte ridicata, un loc demn de o vizita. Treviso este foarte bogat in apa si asta este evidentiat de prezenta numeroaselor canale, ca Roggia si Buranelli, ce creaza un ambient foarte pitoresc pe tot parcursul orasului, ba chiar o atmosfera romantica. Piata principala din Treviso "Piazza dei Signori" este delimitata de mai multe palate medievale, precum Palatul "Podesta" construit in anii 1400 si Palatul "Trecento". O serie de alei, cu arcade, presarate de o parte si de alta cu consignatii si magazine de suveniruri, serpuite de a-lungul centrului istoric, ce se termina in piata centrala. Dupa ce treceti de Treviso puteti gasi o serie de atractii precum Venetia sau Dolomites, ce nu au nevoie de prezentare; mai spre vest, gasim Lacul Garda si Verona. Mai jos gasiti un succint tabel ce descrie principalele puncte de atractie cu distantele aproximative cat si durata lor:

Treviso centrul orasului 6km (15 minute)
Venice Piazzale Roma 40km (60 minute)
Padova centrul orasului 60km (80 minute)
Dolomites 150km (180 minute)
Bassano del Grappa 50km (90 minute)
Vicenza 100km (90 minute)
Lacul Garda 150km (140 minute)

Oferim transport privat in functie de cerintele dumneavoastra de la Aeroportul Venetia-Treviso spre toate aceste destinatii si mai altele, pentru dumeavostra si cei cu care alegeti sa calatoriti. Daca destinatia dorita nu se regaseste in lista de pe site-ul nostru www.aeroportorastransfer.com va rugam contactati-ne pentru a primi o oferta, sau pentru a vi se oferi alte detalii.

Aeroportul Treviso este localizat la 6 kilometri de centrul orasului, iar durata normala a unui astfel de transfer este de aproximativ 15 minute. Aeroportul leaga Treviso prin curse directe non-stop de cele mai importante orase din Italia si din nordul Europei, cat si catre alte destinatii de la mare distanta, deservite prin curse charter ori curse programate. Aeroportul Treviso este folosit, de asemenea, si pentru preturile ieftine oferite de companiile aeriene catre Venetia si este uneori numit simplu "Aeroportul Venetia Treviso". Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Treviso, va rugam vizitati site-ul oficial aici. Desigur oferim taxi privat de la Aeroportul Treviso la Venetia si inapoi.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)