Conectare
Transferuri disponibile Florenta
Florenta transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Florenta aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Florenta, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Florenta. Noi operam taxiul privat in Florenta folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Florenta aeroport la Florenta hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 36 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Florenta
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Florenta. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Florenta SAU orice alt loc

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Florenta,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Florenta, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Florenta si Florenta, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Florenta, dumneavoastra doar cereti informatii


Florenta detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Florenta aeroport sau pentru orice alt transfer in Florenta include:
  • Transferuri private de la Florenta spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Florenta, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Florenta folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Florenta
  • Locul de intalnire in Florenta: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Florenta la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Florenta dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Florenta aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

florenta informatii
Florenta este amplasata in inima regiunii Toscana si unul din cele mai interesante orase datorita artei si culturii. Florenta este de asemeni un punct de plecare exceptional pentru calatorii in natura, dar vizitatorii pot poposi si la nenumaratele podgorii si crame pentru degustari de vinuri, sau pot vizita orase atractive ca Pisa, Lucca, Siena si Carrara.

Puteti incepe turul Florentei incepand cu superba Catedrala a Florentei (Bazilica Sfintei Maria del Fiore) si al sau turn Giotto, construit din anul 1296, proiectat, sculptat si pictat de unii din cei mai importanti artisti din istoria Italiei ca Brunelleschi sau Giotto. Fatada catedralei este o piesa de arta unica, cu placi din marmura de culoare alba, verde sau roz. Galeriile Ufifizi este unul dintre cele mai importante muzee de arta din lume, continand tablouri unice , fresce si statui, opere ale unor artisti precum Giotto, Cimbaue, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raffaello, Caravaggio. Ponte Vecchio ("podul vechi") este unul din simbolurile Florentei, acesta traversand Raul Arno, cu case si magazine construite pe suprafata sa. Dar acestea sunt doar cateva din locatiile demne de vizitat in Florenta, meritand macar o vizita de cateva zile, in special pentru cei pasionati de arta.

Transportul public in Florenta este in principal asigurat de autobuze si microbuze, orasul fiind cu adevarat interconectat cu restul Italiei printr-o retea de trenuri regionale si de mare viteza, oferind curse la orice ora catre Roma, Milano, Bologna si alte orase in Toscana. Cele mai importante statii de tren in Florenta sunt Santa Maria Novella precum si cele mai mici, Campo Marte si Riffredi folosite in general pentru rute regionale.

Dar Minunile regiunii Toscana nu se rezuma insa la Florenta: Pisa cu turnul sau faimos; Lucca, cu ale sale piete si gradini mediavale; Siena, cuoscuta pentru piata centrala; Carrara pentru pesteri in formatiuni marmoase, cat si pentru vinul din regiunea rurala considerat unul din cele mai bune vinuri din Italia, si agriturismul zonei in general excelent organizat, toate aflate in vecinatatea Florentei. Bineinteles ca oferim transferuri private pentru dumneavoastra si grupul cu care calatoriti din Florenta catre toate aceste destinatii, sau oriunde aveti nevoie sa ajungeti. Daca nu gasiti o anumita locatie in lista noastra, va rugam sa ne contactati pentru a cere detalii despre pret.

Aeroportul Florenta Peretola este situat la circa 8 kilometri de centru Florentei si transferul de la Florenta Aeroport la Florenta dureaza aproximativ 20 de minute. Pentru mai multe informatii despre Florenta Aeroport, va rugam sa accesati aici.

Cei mai multi turisti din Florenta vor vrea probabil sa ajunga sau sa plece de la Aeroportul Pisa, pentru a-si prelungi sederea in Toscana si pentru a vizita Pisa. Oferim transport privat de la Pisa la Florenta si inapoi. Pentru mai multe informatii referitoare la transferul Pisa-Florenta, va rugam apasati aici. Un transfer de la Aeroportul Pisa la Florenta dureaza in general intre 60-90 de minute, avand 80 de kilometri. Noi va oferim servicii la un pret fix, prestabilit, atunci cand faceti rezervarea, asa ca nu va trebui sa platiti nimic in plus daca durata transferului este prelungita din cauza eventualelor blocaje in trafic sau devieri. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Pisa, va rugam accesati aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2021 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)