Conectare
Transferuri disponibile Hurghada
Hurghada transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Hurghada aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Hurghada, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Hurghada. Noi operam taxiul privat in Hurghada folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Hurghada aeroport la Makadi Bay sau alte hoteluri in Hurghada
de la Euro 32 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Hurghada
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Hurghada. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Egipt, Hurghada SAU Hurghada Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Hurghada,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Hurghada, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Hurghada si Hurghada, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Hurghada, dumneavoastra doar cereti informatii


Hurghada detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Hurghada aeroport sau pentru orice alt transfer in Hurghada include:
  • Transferuri private de la Hurghada spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Hurghada, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Hurghada folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Hurghada
  • Locul de intalnire in Hurghada: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Hurghada la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Hurghada dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Hurghada aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

hurghada informatii
Hurghada, localizat in nord - estul Egiptului pe tarmul Marii Rosii, este una din cele mai importante destinatii turistice din Egipt, un loc excelent pentru a face scufundari, snorkeling, windsurfing si alte sporturi acvatice.

Orasul Hurghada a fost pana nu demult doar un mic port pescaresc, dar acum orasul are mai mult de 250.000 de locuitori, marindu-se constant datorita investitiilor facute de operatorii de turism, ce construiesc hoteluri luxoase de-a lungul tarmului Marii Rosii, facand o destinatie preferata de multi turisti europeni si rusi, ce sunt in cautarea unui sejur de relaxare in climatul cald pe tot parcursul anului, sau a practicarii sporturilor acvatice cum ar fi scufundarile si snorkelingul in una din cele mai bogate mari din lume.

Aeroportul Hurghada este tranzitat zilnic de zboruri de linie si charter dinspre Cairo si alte orase Europene, reprezentand principala poarta de intrare in regiune. Statiunile turistice sunt raspandite de-a lungul tarmului, durata calatoriei de la aeroport catre principalele destinatii fiind intre 30 si 90 de minute, dupa cum detaliate mai jos:

transfer de la Hurghada aeroport la El Gouna - 30 minute
- de la Hurghada aeroport la El Quseir - 90 minute
- de la Hurghada aeroport la Makadi Bay - 35 minute
- de la Hurghada aeroport la Safaga - 50 minute
- de la Hurghada aeroport la Soma Bay - 50 minute

Daca sunteti interesat, putem oferi transferuri de la aeroportul Hurghada catre orice statiune de pe tarmul Marii rosii, chiar daca nu e mentionata aici. In cazul in care destinatia dumneavoastra nu este mentionata aici, va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea si a va asista cu un pret.

Transferurile noastre private de la aeroportul Hurghada nu sunt limitate doar la hoteluri si statiuni turistice, ci oferim la cerere si transferuri personalizate cu masini mici sau autobuze, catre toate destinatiile turistice importante din Egipt, cum ar fi Cairo sau Luxor. Luati o pauza in timpul vacantei dumneavoastra la Marea Rosie pentru a vizita nemaipomenitele situri UNESCO din Luxor si Cairo, folosind serviciile noastre de transfer privat, personalizate pentru dumneavoastra si pentru familia sau prietenii dumneavoastra.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2021 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)