Conectare
Transferuri disponibile Milano
Milano transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Milano aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Milano, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Milano. Noi operam taxiul privat in Milano folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi privat de la Milano Linate Aeroport la Milano hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 40 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Milano
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Milano. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Milano SAU orice alt loc

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Milano,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Milano, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Milano si Milano, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Milano, dumneavoastra doar cereti informatii


Milano detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Milano aeroport sau pentru orice alt transfer in Milano include:
  • Transferuri private de la Milano spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Milano, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Milano folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Milano
  • Locul de intalnire in Milano: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Milano la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Milano dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Milano aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

milano informatii
Milano este principalul centru comercial si de afaceri al Italiei, fiind amplast la sud de muntii Alpi, fiind in acelasi timp foarte aproape de cateva locuri pitoresti, precum Lacul Como sau Lacul Maggiore. Milano este un oras foarte dinamic, cu o oferta vasta de muzee interesante, precum Muzeul National al Stiintei si Tehnologiei, Castelul Sforzesco (Castello Sforzesco), precum si alte importante biserici precum Catedrala Milan (Duomo di Milano), reprezentand una din cele mai frumoase creatii arhitecturale in stil gotic din Italia, ca sa nu mai pomenim de Biserica Santa Maria delle Grazie, care se poate lauda cu faimoasa pictura a lui Leonardo - Cina cea de taina.

Milano este de asemenenea considerat o locatie ideala, o sesiune de shopping, aici adunandu-se multi designeri de moda pentru a expune si a comercializa propriile creatii, designeri celebri ca Armani, Versace, Prada, Dolce and Gabbana, Pucci, Gucci si multi altii, cu o oferata de buticuri de moda unice amplasate intr-un cadru perfect in Galeriile Vittorio Emanuele, cat si pe strazile vibrante din centrul orasului. Mancarea servita in zecile de restaurante are origine specifica din toate zonele Italiei si este grozava.

Multe alte atractii va asteapta si in afara orasului. Como, situat la aproximativ 40 kilometrii in nord-vest, este o locatie celebra in lume pentru magia privelistilor oferite de tinut, presarat cu orasele mici, unde timpul pare ca s-a oprit in loc de cateva secole. Lacul Maggiore, poate fi intalnit un pic mai la vest, imbie vizitatorii cu ale sale insule imbracate in flori colorate pe timpul verii. Vigevano, la 30 kilometri in sudul Milanului, are una din cele mai frumoase piete din Italia, inconjurata de o arcada de-a lungul careia se gasesc magazine caracteristice, arcada ce se termina cu o catedrala ce are fatada curbata. Mai la est, gasim Bergamo, deseori folosit ca un loc de sosire sau plecare, deoarece pe aeroportul Orio al Serio, aterizeaza si decoleaza multe zboruri la preturi mici ale companiilor aeriene. Bergamo este de asemeni un oras extraordinar, cu un centru bogat in restaurante cu mancaruri specifice ale zonei, si este un punct bun de plecare pentru drumetii si excursii in Alpi. De pe site-ul nostru www.aeroportorastransfer.com puteti rezerva transferuri de la Milano spre toate aceste destinatii, si nu numai. Daca destinatia pe care o cautati nu poate fi gasita in lista noastra, va rugam contacti-ne pentru a primi o oferta precum si informatii despre disponibilitate.

Milano are una din cele mai bine puse la punct statii de tren din Italia, deservita de trenuri de mare viteza, cat si de trenuri regionale. De asemeni in aria Milanului putem gasi 3 aeroporturi (Malpensa, Linate si Bergamo), interconectand orasul cu toate regiunile din tara precum si din lume. Datorita amplasarii sale geografice si a rutelor asigurate de catre serviciile feroviare si aeriene, Milano poate constitui un punct excelent de plecare catre alta locatie din Italia sau din Europa centrala.

Aeroportul Milano Malpensa (MXP) este localizat la 55 de kilometri nord-vest de centrul Milanului, durata de timp, in conditii normale pentru un astfel de transfer fiind de aproximativ o ora. Pentru mai multe informatii despre acest aeroport, va rugam vizitati site-ul oficial Malpensa Aeroport.

Aeroportul Milano Linate (LIN) este localizat la doar 6 kilometrii in sud-est de centrul orasului Milano, durata de timp, in conditii normale pentru un astfel de transfer fiind de aproximativ 25 de minute. Pentru mai multe informatii despre acest aeroport, va rugam vizitati site-ul oficial Linate aeroport.

Aeroportul Bergamo Orio al Serio (BGY) este folosit mai ales datorita zborurilor ieftine, ca alternativa a celorlalte 2 aeroporturi de langa Milano. Este amplasat la 55 kilometri in nord-estul Milanului, durata de timp, in conditii normale pentru un astfel de transfer fiind de aproximativ 1 ora. Pentru a rezervara transferul de la Milano la Aeroportul Bergamo, va rugam vizitati pagina nostra cu Transfer Bergamo Aeroport . Datorita faptului ca aeroportul este situat in aria Milanului, este deseori denumit "aeroportul Milano Bergamo". Oferim transport privat de la aeroport spre Milano si vice-versa.


Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)