Conectare
Transferuri disponibile Napoli
Napoli transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Napoli aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Napoli, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Napoli. Noi operam taxiul privat in Napoli folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Napoli aeroport la Napoli hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 40 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Napoli
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Napoli. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Napoli SAU orice alt loc

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Napoli,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Napoli, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Napoli si Napoli, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Napoli, dumneavoastra doar cereti informatii


Napoli detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Napoli aeroport sau pentru orice alt transfer in Napoli include:
  • Transferuri private de la Napoli spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Napoli, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Napoli folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Napoli
  • Locul de intalnire in Napoli: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Napoli la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Napoli dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Napoli aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

napoli informatii
Napoli este capitala regiunii Campana si un oras cu o bogata cultura reprezentata prin arta, natura si gastronomie. Orasul este situat intr-un golf ingust al marii Mediteraneene si este cunoscut pentru activitatatea vulcanica ce se poate resimti pretutindeni, cat si pentru peisajul pitoresc de coasta, cu ale sale unice insule Capri si Ischia.

Va puteti incepe turul in Napoli prin a vizita principala piata "Piazza del Plebiscito" inconjurata de o colonada ce se incheie in fata bisericii San Francesco di Paola. In Napoli puteti vizita multe palate, muzee, sau castele, poate cele mai interesente de pe intinsul Italiei. Amintim aici Castelul Nuovo, cunoscut sub denumirea locala de "Maschio Angioino", construit in timpul lui Charles I, aici fiind gazduite de-a lungul timpului o serie de evenimente religioase importante, precum alegerea si inscaunarea papei. Muzeul National Arheologic din Napoli expune obiecte prelucrate in Imperiul Roman, si are o sectiune dedicata Pompei-ului si Herculane-ului. In Napoli putem intalni si multe catedrale catolice, printre care, Catedrala din Napoli este cunoscuta in toata tara, si probabil in toata lumea, pentru miracolul Sfantului Jaunarius, al carui sange uscat devine lichid o data pe an.

Gastronomia este reprezentata de o selectie bogata de preparate culinare specifice, imitate pe tot cuprinsul Italiei si chiar in multe locuri in lume, cu mentiunea ca pentru a va bucura de reteta originala de Pizza Margherita, sau a spaghetelor cu sos de rosii si ulei extra virgin de masline, ori de branza "Mozzarella di Bufala" ori "Baba" trebuie sa calatoriti macar o data la Napoli.

In jurul orasului Napoli de asemenea putem descoperi multe locuri minunate. Pompei, la 30 kilometri distanta, este probabil cel mai cunoscut datorita ruinelor Pompei-ului antic, ingropat in urma eruptiei violente din anul
79. Un pic mai la sud, coasta dintre Sorrento si Amalfi dezgoleste un peisaj ce pare suspendat intre cer si mare. De la Napoli insulele pitoresti precum Capri, Procida si Ischia pot fi vizitate cu feribotul pentru tururi de o zi sau sederi mai lungi. Caserta, la aproximativ 40 kilometri de Napoli, are unul dintre cele mai frumoase palate regale si gradini din Italia. Oferim transport privat catre toate aceste destinatii, si multe altele pentru dumneavoastra si grupul cu care calatoriti. Daca destinatia dumneavoastra nu se regaseste in lista noastra pe site-ul www.aeroportorastransfer.com, va rugam contactati-ne pentru a obtine o oferta.

Transportul public in Napoli este asigurat de autobuze, tramvaie, funiculare si un metrou mic. Trenurile de mare viteza fac conexiunea dintre Napoli, Roma si partea de nord a Italiei, in timp ce cursele feroviare regionale sunt intrebuintate pentru a asigura transportul pentru orasele mai mici din jurul orasului Napoli.

Aeroportul Napoli Capodichino ofera zboruri catre toate orasele principale din Italia , precum si curse directe non-stop catre alte orase europeene. Pentru mai multe informatii despre aeroportul din Napoli va rugam sa accesati site ul oficial aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2021 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)