Conectare
Transferuri disponibile Olbia
Olbia transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Olbia aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Olbia, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Olbia. Noi operam taxiul privat in Olbia folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Olbia aeroport la Olbia hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 25 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Olbia
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Olbia. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Olbia SAU Olbia Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Olbia,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Olbia, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Olbia si Olbia, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Olbia, dumneavoastra doar cereti informatii


Olbia detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Olbia aeroport sau pentru orice alt transfer in Olbia include:
  • Transferuri private de la Olbia spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Olbia, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Olbia folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Olbia
  • Locul de intalnire in Olbia: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Olbia la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Olbia dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Olbia aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

olbia informatii
Olbia este situata in Nord-estul regiunii Sardinia, in mijlocul Marii Mediteraniene facand din oras un loc ideal, un punct de plecare pentru o vacanta in Coasta Smeralda (Coasta de Smaralde) sau excursii catre principalele atractii din apropiere.

Olbia este asadar principala poarta dintre Costa Smeralda (Sardinia) si restul Italiei, multumita aeroportului sau ( Aeroportul Olbia Costa Smeralda) si unui port ce ofera feriboturi regulate catre cateva din orasele din Italia si prin Marea Mediteraniana. Puteti incepe turul dumneavoastra in Olbia prin a vizita biserica San Simplicio, ridicata in stilul roman dintre secolele XI-XII. Biserica Sfantul Paul ( San Paolo) este intr-adevar interesanta pentru unul din elementele constructiei, sculptata in totalitate in granit, cat si pentru domul recent acoperit si decorat cu portelan Maiolica. Palatul Umbertino ( Palazzotto Umbertino ), ridicat in timpul secolului al XIX-lea, gasduieste Muzeul Civic ( Museo Civico ) unde se gasesc cateva piese arheologice apartinand civilizatiei Nuragice ( civilizatie din Sardinia, ce a existat din epoca de bronz pana in secolul II).

Dar pana la adevaratele minuni ale acestui colt de Sardinia, nu veti face mai mult de cateva minute cu masina plecand din centrul Olbiei. Costa Smeralda este faimoasa in toata lumea pentru plajele sale cu nisip alb, si pentru apa cristalina ce nu mai pot fi gasite in alta parte a Italiei sau in Marea Mediteraniana. Costa Smeralda se intinde pe aproximativ 55 kilometri si are mai multe statiuni de lux, ce se gasesc adesea de-a lungul unor golfuri mici, avand plaje foarte retrase. Unde se termina Costa Smeralda se afla Arhipelagul Maddalena, un grup de insule mici constituind un veritabil Parc National si iubite in mod special de cei care calatoresc cu ambarcatiuni, ajungand aici deseori cu yahturi de lux. Mai aproape de centrul Olbiei gasim cateva atractii cu insemnatate istorica, ce se incadreaza perfect intr-un peisaj mirific. Amintim aici Castelul Pedres ( Castello di Pedres ) ce domina intreaga parte de sud a vaii Olbia, desi este construit deasupra unui deal de doar 89 metri inaltime. A fost construit intre secolele al XII-XIII pentru a observa si asigura paza orasului. Castelul Sa Paulazza, provine din epoca bizantina si domina de la o altitudine de 234 metri intregul golf si vale a Olbiei.

In orice caz, acestea sunt doar cateva aspecte care merita luate in considerare atunci cand va organizati vizita in Olbia. Oferim transport privat catre toate aceste destinatii si altele, pentru dumneavoastra si grupul cu care calatoriti. Daca destinatia pe care o cautati nu este in lista pe site-ul nostru www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contactati pentru a obtine o oferta, precum si alte detalii.

Transportul public in Olbia este asigurat de o linie de cale ferata ce uneste Olbia cu Sassari, Oristano, Cagliari, si alte orase mici din aceasta zona. Un port important ce ofera curse pentru turisti asigura legatura dintre Olbia si alte orase in Italia ca Genova, Livorno, Roma (Civitavecchia) si Napoli, dar si cu alte orase europeene de pe Marea Mediteraniana, ca Marsilia (Franta). Aeroportul international din Olbia (OLB/ LIEO/ Aeroportul Olbia Costa Smeralda) are cateva zboruri pe zi catre Roma, Milano si alte orase de-a lungul Italiei, asigurand zboruri normale cat si ieftine, directe din Europa de nord ( serviciile pot fi doar sezonale ). Desigur noi, la www.aeroportorastransfer.com va oferim transferuri de la portul Olbia si de la aeroportul Olbia catre Olbia oras, sau catre plaje de-a lungul Coastei Smeralda sau oriunde aveti nevoie sa mergeti.Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2021 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)