Conectare
Transferuri disponibile Palermo
Palermo transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Palermo aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Palermo, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Palermo. Noi operam taxiul privat in Palermo folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Palermo aeroport la Palermo hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 53 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Palermo
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Palermo. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Palermo SAU Palermo Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Palermo,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Palermo, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Palermo si Palermo, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Palermo, dumneavoastra doar cereti informatii


Palermo detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Palermo aeroport sau pentru orice alt transfer in Palermo include:
  • Transferuri private de la Palermo spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Palermo, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Palermo folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Palermo
  • Locul de intalnire in Palermo: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Palermo la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Palermo dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Palermo aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

palermo informatii
Palermo este situat in nord-vestul regiunii Sicilia si in afara faptului ca orasul isi intampina turistii cu ale sale importante monumente si cu peisaje naturale superbe, are si cel mai cald climat de pe tot parcursul Italiei. Orasul este de asemenenea si un centru important de afaceri, aici tinandu-se frecvent intalniri nationale si internationale.

Indiferent ca vizitati Palermo in scop recreational sau in interes de afaceri, ati putea incepe prin a cunoaste centrul istoric al orasului, ce adaposteste un numar impresionant de monumente si muzee. Catedrala Palermo este cel mai reprezentativ lacas de cult al orasului, pe a carui constructie si-au pus amprenta artisti ce au lucrat in stiluri arhitecturale diferite, ca rezultat al multiplelor renovari si modificari ce au fost aduse cladirii de-a lungul lungii sale istorii ce a inceput in anul 1185. San Giovanni degli Eremiti este un alt lacas de cult ce merita amintit, interesant datorita domurilor sale ce atesta influenta arabilor in Sicila, din perioada cand catedrala a fost construita in secolul al XII-lea . In Palermo mai sunt alte 12 catedrale ce merita vizitate datorita elementelor particulare ce le caracterizeaza si pentru aspectele interesante din istoria lor lunga. Daca tot vorbim de monumente si palate, nu putem sa nu amintim de impresionatul Palazzo dei Normanni, probabil cel mai frumos palat din Italia si unul din cele mai clare exemple de arhitectura normanda , adapostind de asemenea Cappella Palatina ( capela roiala a regelui Siciliei ) avand mozaicuri de o rara frumusete. Zisa si Cuba sunt alte castele construite in secolul al XII-lea ca resedinta de vara a regilor normanzi.

In afara de o istorie minunata descrisa prin splendidele monumente, palate, lacase de cult ce stau marturii pentru evenimentele trecutului agitat, acestea putand constitui un motiv intemeiat de a vizita Palermo, orasul mai este inconjurat si de peisaje de basme ca cel din orasul Trapani, sau cel din insulele Egadi, aflate in apropiere, ca sa nu mai pomenim de plajele cu nisip alb de la San Vito lo Capo, plaja Modello, Cefalu si alte asemenea locatii cunoscute peste tot in lume.

Noi, www.aeroportorastransfer.com oferim transport privat catre toate aceste destinatii, si multe altele pentru dumneavoastra si grupul cu care calatoriti. Daca destinatia dumneavoastra nu se regaseste in lista noastra pe site-ul www.aeroportorastransfer.com, va rugam contactati-ne pentru a obtine o oferta.

Transportul public in Palermo este asigurat de o retea de trenuri si autobuze. Palermo are un aeroport international (Aeroportul Palermo Punta Raisi/ PMO / LICJ) ce pune la dispozitia calatorilor zboruri frecvente catre Roma, Milano, si alte orase din Italia, plus cateva zboruri, sezonale sau anuale in functie de cerere, catre destinatii din Europa. Linia de cale ferata in Palermo creaza o punte de legatura cu marile localitati aflate de-a lungul Siciliei si Italiei, cu toate ca transportul este lent, nesigur si mult sub standardele normale ale serviciilor de acest fel din Italia.

Aeroportul Palermo este situat la circa 30 de kilometri de centrul orasului, iar durata normala a acestei rute este de 45 de minute. Un transfer de la Aeroportul Trapani la Palermo va dura in jur de 90 de minute, distanta fiind de aproximativ 120 de kilometri.

Noi, www.aeroportorastransfer.com oferim servicii de transport privat de la Aeroportul Palermo la Palermo, alte statiuni de pe coasta Marii Mediteraniene, sau catre alte localitati din imprejurimile orasului.Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2021 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)