Conectare
Transferuri disponibile Pescara
Pescara transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Pescara aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Pescara, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Pescara. Noi operam taxiul privat in Pescara folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Pescara aeroport la Pescara hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 20 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Pescara
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Pescara. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Pescara SAU Pescara Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Pescara,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Pescara, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Pescara si Pescara, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Pescara, dumneavoastra doar cereti informatii


Pescara detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Pescara aeroport sau pentru orice alt transfer in Pescara include:
  • Transferuri private de la Pescara spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Pescara, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Pescara folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Pescara
  • Locul de intalnire in Pescara: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Pescara la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Pescara dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Pescara aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

pescara informatii
Pescara se situeaza in centrul Italiei si este poarta de acces catre regiunea Abruzzo, incluzand unele zonele montane catalogate ca reservatii naturale.

Principalele locatii ce nu ar trebui ratate in timpul unui tur in Pescara sunt centrul istoric inconjurat de ziduri spaniole, aici fiind si locul de naster a lui Gabriele D'Annunzio, o casa unde faimosul poet italian s-a nascut in 1863. Casa a fost restaurata in 1930 si acum este deschisa vizitatorilor. Catedrala Sfantului Cetteus (Catedrala Pescarei) a fost construita in secolul trecut, aici gasindu-se o pictura infatisandu-l pe Sfantul Francis, opera atribuita lui Guercino. Catedala Madonna dei Sette Dolori (Doamna noastra si cele 7 suferinte) este un sanctuar construit in timpul secolului al XVII-lea pe locul unde Sfanta se pare ca a aparut de cateva ori. In Pescara se gaseste si un muzeu interesant dedicat oamenilor din Abruzzo, infatisandu-le modul de viata, traditiile si cultura celor din regiunea Abruzzo, incepand de acum 4000 de ani.

Pescara este localizata pe tarmurile Marii Adriatice, oferind o deschidere excelenta spre statiuni si plaje ce au cunoscut o crestere majora in numarul turistilor in ultimii ani, acestea fiind o alternativa perfecta pentru mult mai aglomerate plaje la nord si la sud de Abruzzo.

Totusi, regiunea Abruzzo este probabil mult mai renumita si mai potrivita pentru cei ce iubesc viata in natura, pentru ca Parcul National Abruzzi si Parcul National Gran Sasso sunt situate nu prea departe de Pescara. Cu un varf de 3000 de metri, Gran Sasso este cel mai inalt munte din Italia peninsulara si pe langa privelistile aferente unei asemenea regiuni, dispune si de o fauna si o flora salbatica, aici fiind casa familiilor de ursi bruni si a multor flori endemice. Tot in acesti munti vom gasi presarate mici comunitati, cu stilul lor de viata traditional si bucataria lor specifica ce se intrece in feluri delicioase.

Cel mai simplu mod de a ajunge la parcurile Gran Sasso si Abruzzi, este sa aterizati pe aeroportul Pescara. Noi la www.aeroportorastransfer.com va oferim transport privat de la aeroportul Pescara catre oras, statiuni, sau orasele invecinate Chieti, L'Aquila, Teramo, precum si direct catre parcurile nationale Gran Sasso si Abruzzi.

Transferul poate fi aranjat doar pentru dumneavoastra si grupul dumeavostra asigurandu-va astfel ca excursia dumneavoastra sau calatoria de afaceri in regiunea Abruzzo va decurge lejer, fara a pierde timpul aranjand transportul in ultima clipa. Daca destinatia dumneavoastra nu se regaseste in lista noastra pe www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contactati pentru a vi se face o oferta dar si pentru orice alte detalii.

Aeroportul Pescara (Aeroporto Internazionale d'Abruzzo sau Aeroportul Abruzzo / LIBP / PSR) este localizat la circa 10 kilometri de centrul orasului, iar transferul in conditii normale ar dura aproximativ 15 minute. O cursa de la Aeroportul Pescara la Chieti dureaza in jur de 20 de minute, iar de la acelasi aeroport la Parcul National Gran Sasso, veti ajunge in aproximativ jumatate de ora. Va rugam sa ne contactati daca aveti nevoie de un transfer privat de la Aeroportul Pescara, sau alta locatie catre o destinatie pe care nu o puteti gasi inclusa in lista, deoarece serviciile noastre sunt foarte flexibile in functie de nevoile dumneavoastra particulare.

Aeroportul Pescara cunoaste o continua crestere in traficul aerian, datorata unei multitudine de zboruri ieftine (low-cost) catre alte locatii in Italia. Aeroportul Pescara ofera zboruri normale, charter catre alte orase din Italia cat si cateva zboruri sezoniere spre locatii internationale.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2022 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)