Conectare
Transferuri disponibile Praga
Praga transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Praga aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Praga, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Praga. Noi operam taxiul privat in Praga folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Praga aeroport la hoteluri in Praga
de la Euro 32 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Praga
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Praga. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Republica Ceha, Praga SAU orice alt loc

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Praga,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Praga, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Praga si Praga, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Praga, dumneavoastra doar cereti informatii


Praga detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Praga aeroport sau pentru orice alt transfer in Praga include:
  • Transferuri private de la Praga spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Praga, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Praga folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Praga
  • Locul de intalnire in Praga: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Praga la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Praga dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Praga aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

praga informatii
Praga, situata de-a lungul raului Vltava in centrul Bohemiei, este cel mai mare oras din Cehia si totodata capitala. Orasul, cu o populatie de peste 1.3 milioane de locuitori, este faimos pentru un numar mare de atractii turistice, fiind o destinatie importanta pentru turisti.

Puteti incepe vizita in Praga de la celebrul Castel Praga, considerat a fi unul din cele mai mari castele din lume, datand din secolul al IX-lea. Acesta adaposteste o multitudine de cladiri printre care o catedrala, o bazilica, si cateva biserici construite in diferite stiluri arhitecturale. Centrul vechi, cu Piata veche, intampina vizitatorii cu cladiri proiectate in diferite stiluri, cu locuri atat de pitoresti incat, mai ales in lunile de vara, sunt asaltate de turisti dornici sa admire Catedrala Tyn, construita in still gotic, Biserica Sfantul Nicholas, construita in stil baroc, si cladirea veche a primariei ce adaposteste celebrul ceas astronomic ( Ceasul Astronomic al Pragai). Centrul orasului are de-a lungul sau cateva poduri superbe ce traverseaza Raul Vltava, oferind privelisti minunate ale orasului si ale raului.

Cultura este un important aspect in Praga, orasul fiind considerat unul din cele mai importante centre culturale ale Europei. Teatrul National pastreaza o bogata traditie artistica, punand in scena spectacole de balet, opera si drama, in timp ce Teatrul Estates prezinta spectacole avand la baza operele lui Wolfang Amadaeus Mozart. Pe langa acestea orasul mai pune la dispozitia vizitatorilor si muzee, biblioteci nationale, sali de concerte, galerii, cinematografe si cluburi.

Acestea sunt doar cateva dintre sugestiile obiectivelor turistice din Praga. Noi, Aeroport Oras Transfer, va putem face calatoria in Praga una confortabila si lipsita de griji, multumita platformei noastre de rezervari catre Praga, transferandu-va rapid si in siguranta de la Aeroport catre orice locatie din oras cat si in orice locatie in jurul Pragai, pentru un cost fix.

Aeroportul Praga este localizat la aproximativ 20 de km de centrul orasului, transferul durand in jur de 30-40 de minute. De aici decoleaza zilnic sute de zboruri conectand Praga cu cele mai populare destinatii din Europa cat si din lume. Deseori conducatorii de taxi din aeroport maresc tarifele pentru turisti atunci cand acestia doresc sa calatoreasca de la aeroport in oras. Apeland la un serviciu de transfer privat prestabilit va asigurati ca nu veti intampina neplaceri de acest gen.

Noi, aeroportorastransfer.com oferim transport privat de la Aeroportul Praga pentru dumneavoastra si ceilalti din grupul dumneavoastra. Daca nu reusiti sa regasiti destinatia dumneavoastra in lista nostra pe www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contacti pentru a ne cere preturi sau detalii. Rezervarile pot fi facute in cateva minute on-line sau cu ajutorul unuia dintre agentii nostri, avand astfel garantia unui pret stabilit, indiferent de durata calatoriei.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2021 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)