Conectare
Transferuri disponibile Roma
Roma transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Roma aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Roma, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Roma. Noi operam taxiul privat in Roma folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Roma Fiumicino aeroport la Roma hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 40 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Roma
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Roma. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Roma SAU orice alt loc

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Roma,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Roma, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Roma si Roma, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Roma, dumneavoastra doar cereti informatii


Roma detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Roma aeroport sau pentru orice alt transfer in Roma include:
  • Transferuri private de la Roma spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Roma, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Roma folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Roma
  • Locul de intalnire in Roma: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Roma la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Roma dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Roma aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

roma informatii
Roma este capitala Italiei si centrul administrational, locul in care se gaseste Parlamentul italian, si de asemeni casa statului autonom Vatican. Roma este si unul din cele mai interesante orase din Italia, datorita istoriei fascinante, si multiplelor monumente si muzee cunoscute in toata lumea, a artei ce o inconjoara si a multor strazi vibrante pline de magazine unice si restaurante ce servesc mancaruri fantastice italiene si vinuri excelente.

Puteti incepe turul Romei visitand grandiosul Coloseum (Coliseum), un amfiteatru in forma eliptica datand de aproape 2000 de ani, si continuand cu frumoasa fantana Trevi cu design-ul sau fascinant, inainte de a va opri in faimoasa Piazza di Spagna cu ale sale scari, aflate intr-o zona folosita ca decor clasic in filme ori prezentari de moda. Vizita la Roma nu este completa fara un tur al Vaticanului, incluzand Muzeul din Vatican, si impresionanta catedrala Sfantul Petru, construita si pictata de cei mai faimosi artisti din istorie. Vaticanul este localizat in inima Romei, fiind astfel o enclava si considerata cel mai mic stat din lume. Vaticanul este capitala mondiala a religiei catolice iar frumoasa arhitectura, impreuna cu muzeele Vaticanului, merita sa-i dedicati macar o zi pentru a-l vizita corespunzator. Acestea sunt doar cateva dintre exemplele de locatii reprezentative pentru Roma, iar turistii au multe alte locuri surprinzatoare de descoperit pe strazile orasului.

De la Roma nu e complicat sa ajungeti in alte locatii extraordinare, interesante si ele pentru istoria lor, cat si pentru peisajele frumoase ce le ofera. Orvieto ( la aproape 120 kilometri in nord ), un oras medieval ridicat pe un vulcan inactiv de aproape 1 milion de ani, vine in intampinarea dumeavostra cu o oferta culinara exceptionala si un vin obtinut de localnici. Putem sa va sugeram sa vizitati o alta locatie, numita Civita di Bagnoregio, aflata langa Orvieto, cunoscutat si ca "orasul mort" datorita problemelor legate de eroziunile montane, dar si Lacul Bolsena ( la aproximativ 90 de kilometri in nord ), Parcul National Circeo (110 kilometri mai la sud ), sau invecinatul oras antic Ostia (Ostia Antica ) bogat in cladiri si descoperiri arheologice din timpul Imperiului Roman.Va oferim transport privat catre toate aceste atractii si mai multe pentru dumneavoastra si cei care calatoresc cu dumneavoastra. Daca destinatia pe care o cautati nu se afla in lista noastra on-line pe www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contactati pentru a obtine o oferta.

Transportul in Roma: este facilitat de o retea extinsa de autobuze si trenuri de suprafata, caracterizat prin puterea de transporta pasagerii destul de rapid la locatiile dorite. Suprinzator, Roma are doar 2 linii de metrou, dar, din fericire acestea conduc catre cele mai interesante destinatii pentru turisi, cat si spre suburbia Eur, ce este considerat unul dintre cele mai importante centru de afaceri. Statia Termini este principala statie de tren a Romei, ce uneste capitala atat cu regiunile de sud, nord, cat si centrale, cu ajutorul trenurilor de mare viteza. De la statia Termini, pleaca si trenuri normale la intervale regulate de timp.

Aeroportul Roma Fiumicino (FCO) este localizat la 30 de kilometri vest de oras, iar durata in conditii normale a transferului catre centrul Romei este de circa 45 de minute. Va rugam vizitati site-ul oficial Roma Fiumicino aeroport pentru mai multe informatii. Aeroportul Roma Ciampino (CIA) este situat la 20 de kilometri sud est de centrul orasului si transferul desfasurat in conditii normale va dura in jur de 35 de minute. Va rugam vizitati site-ul oficial Roma Ciampino aeroport pentru mai multe informatii. Aeroportul Roma Ciampino este deservit in special de multe curse ieftine (low - cost) Portul Civitavecchia este utilizat de companii ce pun la dispozitie curse pe vase de croaziera pe Marea Mediteraniana. Oferim transferuri private si de la portul Civitavecchia, pentru a va oferi o vizita confortabila, atata timp cat ati debarcat de pe vasul de croaziera. Pentru mai multe informatii legate de transferurile de la portul Civitavecchia va rugam accesati pagina noastra transfer Civitavecchia Port.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2021 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)