Conectare
Transferuri disponibile Salzburg
Salzburg transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Salzburg aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Salzburg, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Salzburg. Noi operam taxiul privat in Salzburg folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Salzburg aeroport la Salzburg hoteluri sau adrese private
de la Euro 38 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Salzburg
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Salzburg. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Austria, Salzburg SAU Salzburg Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Salzburg,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Salzburg, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Salzburg si Salzburg, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Salzburg, dumneavoastra doar cereti informatii


Salzburg detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Salzburg aeroport sau pentru orice alt transfer in Salzburg include:
  • Transferuri private de la Salzburg spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Salzburg, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Salzburg folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Salzburg
  • Locul de intalnire in Salzburg: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Salzburg la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Salzburg dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Salzburg aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

salzburg informatii
Salzburg, situat aproape de granita dintre Austria si Germania, este al 4-lea oras ca marime din Austria si capitala regiunii cu acelasi nume, regiunea Salzburg. Faimosul compozitor de muzica Mozart s-a nascut si copilarit in Salzburg.

Partea veche a orasului Salzburg este faimoasa in toata lumea pentru arhitectura sa baroca, foarte bine conservata inclusa in Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Printre cele mai vizitate locatii gasim intreg centrul vechi cu un numar impresionant de cladiri istorice, construite in stilul Baroc, de la biserici la palate, si unul din cele mai mari castele din Europa, Castelul Hohensalzburg, construit pe un deal ce domina orasul. Catedrala din Salzburg este o cladire construita in stil baroc in secolul al-XVII-lea, in cinstea Sfantului Rupert de Salzburg, recontruita si renovata de cateva ori de-a lungul secolelor, peste stuctura originala datand din anul 774. Rezidenta Alte este un palat magnific, construit in 1120, reconstruit in secolul al XV-XVI-lea, gazduind acum o galerie de arta.

In afara centrului vechi, Palatul lui Mirabell merita vizitat pentru gradinile sale superbe, adapostind statui datand din 1730. Palatul Leopoldskron este de asemenenea interesant pentru istoria sa si pentru incaperile frumoase.

In afara Salzburgului, numeroase atractii sunt la indemana turistilor. Anif este un oras mic, unde gasim un palat pitoresc, Palatul Anif sau Palatul de apa Anif, deseori folosit ca decor pentru filme datorita amplasarii minunate. Palatul Schloss Klessheim este o localizat la doar 4 kilometri distanta de Salzburg, foarte cunoscut datorita faptului ca era frecventat de Adolf Hitler. Actualmente gazduieste un cazino. In ceea ce priveste natura, Salzkammergut este o zona de agrement bogata in lacuri si rauri, ideale pentru practicarea sporturilor acvatice. In acelasi timp zona este potrivita si pentru si alte activitati in aer liber cum ar fi trekking-ul, ciclismul si golful.

Dar astea sunt doar cateva exemple cu ce poate oferi Salzburgul vizitatorilor sai. Noi, aeroportorastransfer.com oferim transport privat de la Salzburg aeroport spre toate aceste destinatii dar si mai mult, pentru dumneavoastra si pentru cei alaturi de care calatoriti. Daca nu reusiti sa regasiti destinatia dumneavoastra in lista nostra de pe www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contactati pentru a ne cere informatii despre preturi sau alte detalii. Oferim transport privat de la si catre aeroport pentru grupui de pasageri de pana la 14 persoane, chiar si mai mult, folosind o gama variata de masini printre care masini sedan Mercedes, furgonete, microbuze si autobuze. Preturile transferurilor din Salzburg pot fi gasite cu usurinta selectand locul de plecare si destinatia.

Salzburg este deservit de o retea feroviara extinsa, ce conecteaza orasul cu Viena, Innsbruck, Munchen si Zurich. In interiorul orasului, transportul public este asigurat de numeroase linii de autobuz, si trenuri de suprafata.

Aeroportul Salzburg (SZG / LOWS) este situat aproape de centrul Salzburgului, iar timpul unui transfer catre oras este de aproximativ 20 de minute. Exista curse directe catre alte orase din Austria precum si cateva zboruri internationale. Pentru mai multe informatii despre aeroportul Innsbruck va rugam sa accesati pagina noastra oficiala http://www.salzburg-airport.com/


Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2023 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)