Conectare
Transferuri disponibile Torino
Torino transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Torino aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Torino, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Torino. Noi operam taxiul privat in Torino folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Torino aeroport la Torino hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 45 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Torino
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Torino. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Torino SAU orice alt loc

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Torino,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Torino, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Torino si Torino, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Torino, dumneavoastra doar cereti informatii


Torino detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Torino aeroport sau pentru orice alt transfer in Torino include:
  • Transferuri private de la Torino spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Torino, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Torino folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Torino
  • Locul de intalnire in Torino: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Torino la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Torino dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Torino aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

torino informatii
Torino este un oras situat in regiunea Piedmont, in nord vestul Italiei si este inconjurat la vest si nord de Muntii Alpi. Desi Torino este unul din cele mai importante orase industriale din Italia, turistii vor adora arta si cultura in cadrul perfect al unui oras cosmopolit european. In plus, oamenii care iubesc viata de munte, vor gasi Alpii peste tot in jur, locul perfect pentru a se relaxa sau pentru a face drumetii felurite si de neuitat, admirand peisaje mirifice formate din varfuri maiestuoase si paduri virgine.

Cele mai cunoscute monumente din Torino sunt Mole Antonelliana care are o inaltime de 167.5 metri, este cea mai inalta constructie din Italia. A fost construita de arhitectul Alessandro Antonelli si gazduieste Muzeul National al Cinematografiei, expune echipamente optice rare din perioada precinematografica precum "lanternele magice" si obiecte legate de tehnologia veche si actuala utilizata in realizarea filmelor. Din aceasta pricina este cel mai important muzeu al Europei. Cladirea are un balcon "belvedere", de unde se poate vedea intreg orasul Torino si imprejurimile. Palatul regal din Torino, fosta casa regala Savoy, a fost principalul centru administrativ si politic din Piedmont in ultimile trei secole. Declarat patrimoniu mondial de UNESCO, palatul detine o gradina regala imensa si cateva camere extraordinare la unele etaje. "Muzeul Egizio" (Muzeul Egiptean) este al doilea cel mai important muzeu al lumii dedicat arheologiei si antropologiei egiptene(primul muzeu ca importanta este localizat in Cairo). Gazduieste o coletie de obiecte unice din Egiptul antic al lumii, majoritatea dintre ele bine conservate, fiind vizitat in fiecare an de peste jumatate de milion de oameni. Dar astea sunt doar mici exemple din ceea ce are de oferit orasul Torino: palatele antice, statuile si catedralele se gasesc pe toate strazile acestui oras dinamic, unde modernismul se imbina perfect cu istoria si unde intre muzee si catedrale religioase, puteti cu usurinta avea parte de una dintre cele mai frumoase reprize de shopping din toata Italia.

Din Torino se poate ajunge cu usurinta si la alte orase importante din nordul Italiei cu un timp de transfer scurt. Milano si Genova sunt la doar 150 km catre est, respectiv sud; Aeroportul Milano Malpensa (MXP) si Lacul Maggiore sunt la 140 km catre est. Persoanele ce sunt in cautarea peisajelor de munte, vor fi cu siguranta interesate de Alpi care se intind de la nord la vest si prin regiunea "Valle d'Aosta", unde sunt localizate cele mai inalte si mai importante piscuri ale Alpilor, tot in aceasta zona au fost organizate jocurile olimpice de iarna din 2006. Va putem oferi trasferuri personalizate catre toate aceste destinatii si chiar mai mult, pentru dumneavoastra imprenuna cu persoanele alaturi de care calatoriti. Daca destinatia dumneavoastra nu apare pe pagina web www.aeroportorastransfer.com, va rugam sa ne contactati pentru a va asista cu un pret si cu orice alta informatie.

Transportul public in Torino este asigurat de autobuze, tramvaie si metrou, in timp ce caile ferate asigura conexiunea cu Trieste (prin Milano, Verona, Venetia) si Roma, ori printr-un tren super rapid (prin Milano, Bolonia, Florenta) sau printr-un tren regional-intercity (prin Genova, Pisa, Livorno, Grosseto). Sunt disponibile rute de tren si catre Franta
.

Aeroportul Torino Caselle este localizat la 18 km de centrul orasului Torino si timpul de transfer este de 25 – 40 minute. De la aeroportul Torino sunt disponibile cateva zboruri pe zi catre Roma si catre alte mari orase din Italia. Servicii internationale si intercontinentale sunt furnizate da cateva companii aeriene ce pot oferi zboruri regulate sau charter, sezonier sau pe tot parcursul anului. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul din Torino, va rugam vizitati pagina oficiala aici.

Datorita distantei convenabile si a posibilitatii de a vizita si Milano, unele persoane prefera sa soseasca sau sa plece de la Aeroportul Milano Malpensa (MXP), desigur noi va putem oferi transferuri private de la aeroportul din Milano catre Torino si retur; distanta este de aproximativ 140 km si timpul de transfer este de obicei sub doua ore.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2021 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)