Conectare
Transferuri disponibile Trapani
Trapani transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Trapani aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Trapani, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Trapani. Noi operam taxiul privat in Trapani folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Trapani aeroport la Trapani hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 50 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Trapani
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Trapani. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Trapani SAU Trapani Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Trapani,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Trapani, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Trapani si Trapani, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Trapani, dumneavoastra doar cereti informatii


Trapani detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Trapani aeroport sau pentru orice alt transfer in Trapani include:
  • Transferuri private de la Trapani spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Trapani, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Trapani folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Trapani
  • Locul de intalnire in Trapani: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Trapani la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Trapani dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Trapani aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

trapani informatii
Trapani este localizata in vestul insulei Sicilia si este un excelent punct de plecare pentru tururi si croaziere pe Insulele Egadi, precum si pentru excursii spre restul insulei Sicilia.

Vizita in Trapani poate incepe de la centrul istoric, recent renovat, ce include diverse cladiri cu o bogata insemnatate istorica, constituind veritabile opere arhitecturale in stil baroc. Lista bisericilor construite intre secolele XIV-XVI este lunga. Vom numi aici Biserica Sant'Agostino ( cu a sa ferestra in forma de trandafir ), Santa Maria di Gesu, Maria SS, Badia Nuova si impunatoarea Basilica Maria Santissima Annunziata, ce ascunde o statuie de marmura reprezentandu-o pe "Madonna di Trapani". In afara lacasurilor de cult mai gasim nenumarate palate ce merita vizitate, datorita arhitecturii lor superbe , precum Palatul Giudecca provenind din secolul XVI, Palatul Cavarretta gazduind birourile administrative ale orasului, Palatul Riccio di Morana si multe altele.

Dar minunile oferite de Trapani nu se limiteaza la centrul orasului. Invecinate cu orasul Trapani vom gasi minele de sare active, ce ofera un peisaj magic cu ale sale mormane de sare, adunate langa lacurile colorate, dar care sunt si adapost pentru o varietate rara de pasari si alte vietuitoare, facand din aceasta o locatie protejata prin lege.

La cateva mile de coasta Trapani, Insulele Egadi, reprezinta o destinatie spectaculoasa, pentru oameni in cautare de natura pura si un stil de viata mai aproape de origini. Sunt oferite sederi in casute pescaresti, precum si croaziere fantastice de-a lungul tarmului abrupt ce ascunde golfulete cu plaje retrase si ape cristaline.

Noi, www.aeroportorastransfer.com oferim transferuri private, adaptat dupa cerintele dumneavoastra din Aeroportul Trapani catre centrul orasului, catre Portul Trapani, sau catre orice alta destinatie dorita. Transferul va fi pentru dumneavoastra si cei care calatoresc cu dumneavoastra. Daca locatia pe care o cautati nu poate fi gasita in lista de pe site-ul nostru www.aeroportorastransfer.com, va rugam contactati-ne pentru a vi se oferi un pret sau alte detalii.

Transportul public in Trapani este asigurat de o retea de autobuze si feriboturi ce face legatura cu Insulele Egadi. Trapani are un sistem de cai ferate, insa trenurile sunt foarte incete si mult sub standardele practicate in Europa si Italia. Aeroportul Trapani (Aeroporto “Vincenzo Florio” di Trapani / TPS / LICT ) este in continua expansiune, datorata curselor de zbor low-cost ce ofera zborui ieftine catre Sicilia, Palermo. Sunt disponibile zboruri directe non-stop catre locatii de-a lungul Italiei, dar si catre cateva locatii internationale.

Aeroportul Trapani este localizat la aproximativ 20 kilometri de centrul orasului si in conditii normale acest traseu poate fi parcurs in circa 40 de minute. Aeroportul este situat la aproximativ 120 de kilometri de Palermo, drumul putand avea o durata de 90 de minute.


Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2023 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)