Conectare
Transferuri disponibile Treviso
Treviso transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Treviso aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Treviso, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Treviso. Noi operam taxiul privat in Treviso folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi de la Treviso aeroport la Venetia hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 25 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Treviso
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Treviso. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Treviso SAU Treviso TSF Aeroport

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Treviso,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Treviso, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Treviso si Treviso, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Treviso, dumneavoastra doar cereti informatii


Treviso detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Treviso aeroport sau pentru orice alt transfer in Treviso include:
  • Transferuri private de la Treviso spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Treviso, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Treviso folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Treviso
  • Locul de intalnire in Treviso: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Treviso la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Treviso dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Treviso aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

treviso informatii
Treviso este situat in regiunea Veneto, in nord-estul Italiei, la sud de Alpi si nord de Venetia. Treviso are un aeroport international (aeroportul Venetia-Treviso ) ce pune la dispozitia calatorilor o multitudine de zboruri la preturi mici.

Majoritatea oamenilor zboara la Treviso, pentru zborurile mai ieftine decat Aeroportul Venetia Marco Polo. De asemeni, dupa Treviso se gasesc o multitudine de locatii cunoscute peste tot in lume, facand din oras o cale importanta de acces pentru orasele din nord-vestul Italiiei. Treviso in sine este un oras fermecator, mentionat in diferitele statistici ca avand calitatea vietii foarte ridicata, un loc demn de o vizita. Treviso este foarte bogat in apa si asta este evidentiat de prezenta numeroaselor canale, ca Roggia si Buranelli, ce creaza un ambient foarte pitoresc pe tot parcursul orasului, ba chiar o atmosfera romantica. Piata principala din Treviso "Piazza dei Signori" este delimitata de mai multe palate medievale, precum Palatul "Podesta" construit in anii 1400 si Palatul "Trecento". O serie de alei, cu arcade, presarate de o parte si de alta cu consignatii si magazine de suveniruri, serpuite de a-lungul centrului istoric, ce se termina in piata centrala. Dupa ce treceti de Treviso puteti gasi o serie de atractii precum Venetia sau Dolomites, ce nu au nevoie de prezentare; mai spre vest, gasim Lacul Garda si Verona. Mai jos gasiti un succint tabel ce descrie principalele puncte de atractie cu distantele aproximative cat si durata lor:

Treviso centrul orasului 6km (15 minute)
Venice Piazzale Roma 40km (60 minute)
Padova centrul orasului 60km (80 minute)
Dolomites 150km (180 minute)
Bassano del Grappa 50km (90 minute)
Vicenza 100km (90 minute)
Lacul Garda 150km (140 minute)

Oferim transport privat in functie de cerintele dumneavoastra de la Aeroportul Venetia-Treviso spre toate aceste destinatii si mai altele, pentru dumeavostra si cei cu care alegeti sa calatoriti. Daca destinatia dorita nu se regaseste in lista de pe site-ul nostru www.aeroportorastransfer.com va rugam contactati-ne pentru a primi o oferta, sau pentru a vi se oferi alte detalii.

Aeroportul Treviso este localizat la 6 kilometri de centrul orasului, iar durata normala a unui astfel de transfer este de aproximativ 15 minute. Aeroportul leaga Treviso prin curse directe non-stop de cele mai importante orase din Italia si din nordul Europei, cat si catre alte destinatii de la mare distanta, deservite prin curse charter ori curse programate. Aeroportul Treviso este folosit, de asemenea, si pentru preturile ieftine oferite de companiile aeriene catre Venetia si este uneori numit simplu "Aeroportul Venetia Treviso". Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Treviso, va rugam vizitati site-ul oficial aici. Desigur oferim taxi privat de la Aeroportul Treviso la Venetia si inapoi.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2021 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)