Conectare
Transferuri disponibile Venetia
Venetia transfer lista de preturi
schimba orasul
Va rugam sa selectati locul de PLECARE:

Platiti soferul dumneavoastra pe loc sau anticipati plata on-line!
In cazul in care locul dumneavoastra nu este listat, va rugam dati clic aici pentru a va construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Noi oferim transferuri confortabile, private de la Venetia aeroport, hoteluri, adrese private si orice alt loc in Venetia, precum si de la si catre orice alt oras apropiat de Venetia. Noi operam taxiul privat in Venetia folosind o flota larga de vehicule Mercedes, ce poate acomoda de la o singura persoana pana la un grup de 54 de pasageri.

Pret informativ: taxi + barca de la Venetia aeroport la Venetia hoteluri, centru sau inapoi
de la Euro 40 pe masina putand fi impartit intre pasageri!


Pretul transferului calculat instant
Transfer de la (oras,aeroport,port)
Destinatie (oras,aeroport,port)


Va rugam NU introduceti numele hotelului sau adresa, doar numele orasului in Romana. Noi oferim preturi fixe pentru transferurile de la si spre oras, indiferent de adresa reala.
Nr. de pasageri


Bagaje (clic aici pentru ghidul de selectare a marimii bagajelor)

Dus
Retur
PRET TOTAL
 

(va rugam introduceti tara)
In cazul in care orasul cautat de dumneavoastra nu este in lista va rugam dati clic aici pentru a construi propriul transfer sau aici pentru a ne contacta

Nu pot gasi orasul de plecare ? Aveti posibilitatea de a va construi propriul transfer Venetia
Daca orasul de plecare nu este pe lista, va puteti crea propriul transfer in Venetia. Va rugam sa folositi aceasta procedura doar daca orasul sau locul de plecare nu este in lista pe site-ul www.aeroportorastransfer.com


Locul de plecare: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:

De exemplu Italia, Venetia SAU orice alt loc

Destinatia: va rugam introduceti Tara, Orasul SAU un punct de interes:Contactati-ne pentru intrebari in legatura cu serviciul de transferuri de taxi, van, microbuz in Venetia,
In cazul in care locul de plecare nu este listat, daca va contruiti propriul transfer, pentru grupuri cu mai mult de 14 pasageri, pentru orice intrebare in legatura cu transferurile in Venetia, va rugam nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos. Vom fi fericiti sa va asistam cu privire la transferul privat in Venetia si Venetia, cat si pentru transferuri personalizate cu autozubul.

Numele Dumneavoastra:

adresa de e-mail:
(va rugam sa verificati pentru a nu fi erori)

Transfer de la:

La:


Pasageri:


Data (DD/MM/YY):

Ora (HH:MM):


Data Retur DD/MM/YY
(lasati necompletat pentru o singura calatorie):

Ora Retur (HH:MM):


Cererea dumneavoastra (va rugam sa introduceti cat mai multe detalii posibile, pentru a va putea ajuta mai bine):

IMPORTANT! Aici dumneavoastra nu faceti in mod obligatoriu o rezervare de taxi Venetia, dumneavoastra doar cereti informatii


Venetia detalii pret transfer
Pretul pentru transferul in Venetia aeroport sau pentru orice alt transfer in Venetia include:
  • Transferuri private de la Venetia spre orice destinatie sau transfer de la aeroport la Venetia, doar pentru dumneavoastra sau pentru dumneavoastra impreuna cu insotitorii dumneavoastra de calatorie. Noi operam transferuri Venetia folosind o flota variata de autoturisme Mercedes si autobuze, inclusiv limuzina Clasa E, van si microbuze cu capacitate de la unul, pana la un grup de 54 de pasageri.
  • Toate taxele, autostrazile si celelalte taxe locale in Venetia
  • Locul de intalnire in Venetia: unul dintre soferi fie va va astepta cu o pancarta cu numele dumneavoastra, fie va va intalni la adresa specificata si va va ajuta cu transferul.
  • Licentiat, cu experienta si pe deplin calificat sofer vorbitor de limba engleza. Conducatorul auto are un numar de telefon special pentru comunicatii urgente (de exemplu, nu il puteti localiza in Venetia la locatia convenita)
  • Transportul bagajelor specificate in formularul de rezervare.
  • Nu exista taxe suplimentare in cazul in care transferul spre Venetia dureaza mai mult din cauza blocajelor de trafic, abateri sau alte evenimente neasteptate
  • Pentru transferurile de la Venetia aeroport, nu exista suplimente daca zborurile sunt intarziate.
Pretul nu include:
  • Tariful de noapte cand este aplicat (numai in cazul in care tariful de noapte nu este indicat pe formularul de rezervare).
  • Transportul bagajelor suplimentare care nu este mentionat pe formularul de rezervare, precum si transportul de articole de mari dimensiuni.
  • Bacsisul soferului. Bacsisul, de obicei, nu este obligatoriu, doar la dorinta dumneavoastra.

venetia informatii
Venetia este probabil cel mai pitoresc oras din lume, un oras ce nu are nevoie de prezentare! Construit intr-o laguna ce contine mai mult de 30 de insule populate, cat si alte insule mai mici ce nu sunt populate, Venetia este un adevarat muzeu in aer liber si un loc romantic, ce merita pe deplin sa ii acordati cateva zile din vacanta dumneavoastra in Italia.

Va puteti incepe turul Venetiei din faimoasa Piazza San Marco, unde ati putea vizita Basilica San Marco, unul din cele mai bune exemple de catedrala cu arhitectura bizantina, cu mozaicuri enorme din aur, bronz si diferite tipuri de roca, ce acopera tavanul si peretii pe o suprafata de 8000 m2. Marele Canal are o latime de 90 m, despartind Venetia in doua parti. Acesta este traversat de mai multe poduri pietonale pitoresti, cum ar fi podul Rialto si reprezinta una din cele mai importate artere de circulatie a barcilor si vaselor de diferite marimi, ca "vaporetto", barci cu motor de dimensiuni mici sau gondole. Podul Suspinelor (Ponte dei Sospiri) a fost numit asa deoarece face legatura dintre vechea temnita si camerele de interogare din Palatul Dogelui. Podul este construit din blocuri de calcar in stil baroc, avand si ferestre cu gratii. Insulele Murano si Burano sunt cunoscute pentru prelucrarea sticlei, unde artistii lucreaza sticla folosind tehnici mostenite din generatie in generatie. Aici puteti vedea artistii la lucru si puteti cumpara suveniruri originale. Acestea sunt doar cateva exemple din ceea ce are Venetia de oferit, un oras extrem de atragator pentru toti cei ce sunt interesati de arta si istorie , si nu numai. Transportul public in Venetia este asigurat de barci ("vaporetto"), ce arata la fel ca autobuzele doar ca circula pe apa. Pe langa acestea mai sunt si taxiuri acvatice private si romanticele Gondole, ce pot naviga chiar si pe cele mai inguste canale dintre cladiri. Legatura cu restul Italiei este asigurata de trenuri (Gara Venezia Santa Lucia este pozitionata aprope in centrul Venetiei) si avioane.

Atractii importante pot fi gasite si Inafara Venetiei. La mai putin de 100 km la nord de Venetia sunt Alpii si Muntii Dolomiti, un site UNESCO datorita geologiei unice din aceasta regiune. La o distanta asemanatoare spre vest, Lacul Garda este o destinatie ce merita vizitata datorita peisajelor sale si pentru nenumaratele orasele ce inconjoara lacul. Tot aici este localizat si parcul tematic Gardaland. La sud - est de Venetia, pe tarmul Marii Adriatice, plajele de o frumusete rara sunt locul perfect pentru a va bucura de soarele italian. La doar 30 km catre est, Padova (Padua)este o importanta destinatie de afaceri, deoarece multe companii italiene, din principale branse industriale, au sediile acolo. Noi www.aeroportorastransfer.com va putem oferi transferuri private de la Aeroportul din Venetia catre toate aceste destinatii si nu numai! Daca destinatia dumneavoastra nu apare pe pagina noastra web, va rugam sa ne contactati pentru a va asista cu un pret si cu orice alta informatie.

Aeroportul Venetia Marco Polo este localizat la 15 km de centrul Venetiei si durata transferului, in functie de locul de destinatie in Venetia si daca necesita sau nu folosirea taxiului acvatic, variaza intre 25 si 50 minute. Pentru mai multe informatii despre Aeroportul Venetia va rugam accesati aici

Datorita serviciilor furnizate de catre companiile aeriene, ce ofera zboruri la preturi mici catre Venetia, traficul aerian pe aeroportul din Treviso, localizat la doar 40 kilometri de Venetia, se intensifica constant. Desigur noi putem asigura transferuri private si de la Aeroportul Treviso catre Venetia si retur, sau catre oriunde aveti dumneavoastra nevoie. Transferul de la Aeroportul Treviso la Venetia dureaza intre 50 si 90 minute, pentru mai multe informatii legate de transferurile Treviso – Venetia, va rugam accesati aici. Pentru mai multe informatii legate de aeroportul din Treviso, va rugam accesati aici.

Aeroport Oras Transfer

Drepturi de autor 2005-2021 www.aeroportorastransfer.com

Numar de telefon doar pentru intrebari generale si rezervari: +40 332 408 304  ***

***(Va rugam sa sunati la numarul 24/24 furnizat in e-mailul de confirmare a rezervarii daca aveti nevoie sa vorbiti cu soferul dumneavoastra rapid inainte de transfer)